Olympiakos'tan gol yağmuru Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Aston Villa : 2 - Olympiakos: 4

UEFA Konferans Ligi yarı final ilk maçında Olympiakos, deplasmanda Aston Villa'yı 4-2 mağlup etti. Yunan ekibinin golcüsü El Kaabi hat-trick yaparak maça damga vurdu.

Aston Villa ile Olympiakos, UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final ilk turu maçında Villa Park'ta karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk ekip 4-2 kazandı.

EL KAABI'DEN HAT-TRICK

Karşılaşmaya hızlı başlayan Olympiakos'ta bir dönem Hatayspor forması da giyen El Kaabi, 16 ve 29. dakikadaki golleriyle takımını 2-0 öne geçirdi. 45+1. dakikada ise Aston Villa'da Ollie Watkins bu gole karşılık verdi ve soyunma odasına 2-1'lik Olympiakos üstünlüğüyle gidildi.

OLYMPIAKOS AVANTAJI ALDI

İkinci yarıya daha coşkulu başlayan taraf olan Aston Villa 52. dakikada Diaby ile skora dengeyi getirdi. Ancak Olympiakos'ta El Kaabi, 56. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve takımını öne geçiren golü kaydetti. Maçta son sözü ise Hezze söyledi. Arjantinli futbolcu, 67. dakikada attığı golle skoru 4-2'ye getirdi ve Olympiakos için final kapısını aralayan isim oldu. Aston Villa'da Douglas Luiz, 84. dakikada penaltı atışından yararlanamadı.

RÖVANŞ 9 MAYIS'TA

Yunanistan'a büyük avantaj ile dönen Olympiakos, 9 Mayıs Perşembe akşamı Aston Villa'yı kendi sahasında konuk edecek. Olympiakos bu karşılaşmaya 2 gollük avantajla çıkacak.

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

Dakika 1: Karşılaşmada ilk düdük çaldı

Dakika 16: Olympiakos, El Kaabi'nin golüyle 1-0 önde

Dakika 29: El Kaabi, Olympiakos adına farkı 2'ye çıkaran gole imza attı

Dakika 46: Ollie Watkins ile Aston Villa farkı 1'e indirdi

Dakika 52: Aston Villa'da Diaby attığı golle skora eşitliği getirdi

Dakika 56: El Kaabi penaltıdan attığı golle Olympiakos'u yeniden öne geçirdi

Dakika 67: Olympiakos Hezze'nin golüyle farkı yeniden 2'ye çıkardı

İLK 11'LER

Aston Villa: Olsen, Cash, Konsa, Lenglet, Digne, Bailey, Douglas Luiz, McGinn, Rogers, Diaby, Watkins

Olympiakos: Tzolakis, Rodinei, Restos, Carmo, Ortega, Iborra, Chiquinho, Hezze, Fortounis, El Kaabi, Podence

Olympiakos'tan gol yağmuru Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Aston Villa : 2 - Olympiakos: 4 ile ilgili etiketler Olimpiakos Aston Villa
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.