Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman?

Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman? Süper Lig'in 24. haftası dev bir maça sahne olacak. Süper Lig'in en iyi takımlarından 2'si karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi baskılı bir oyunla mağlup eden Beşiktaş, ligde son haftalarda istediği sonuçları alamayan Trabzonspor'a konuk olacak. Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelen Karadeniz temsilcisinde Burak Yılmaz sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Kara Kartallarda ise Talisca ve Pepe forma giyebilecek. Peki, Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Trabzonspor Beşiktaş maçı vatandaşlarımız tarafından merakla aranmakta. Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak. Şenol Güneş yönetimindeki siyah beyazlı ekip geçtiğimiz hafta Vodafone Park'ta oynadığı karşılaşmada Fenerbahçe'yi Quaresma'nın iki ve Vida'nın golüyle 3-1 mağlup etti. Rıza Çalımbay yönetimindeki Karadeniz ekibi ise, geçtiğimiz hafta Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup etmişti. Peki, Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

MAC_NE_ZAMAN_Trabzonspor_Besiktas_mac_saat_kacta_Hangi_kanalda_TS-BJK_mac_ne_zamanafss

TALİSCA VE VAGNER LOVE İÇİN GELECEKLER

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızları Anderson Talisca ve Vagner Love, Dünya Kupası'nda Brezilyalı Milli Takımı’yla sahne alabilir. Sambacıların teknik heyeti iki futbolcuyu mercek altına alacak.

Beşiktaş'ın iki Brezilyalı futbolcusu Anderson Talisca ve Vagner Love için 2018 Dünya Kupası'nda forma giyme ihtimali belirdi.

Bu yaz Rusya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek turnuvanın favorileri arasında gösterilen Brezilya'da teknik direktör Tite'nin, performanslarından etkilendiği iki futbolcuyla görüşmek için, aynı zamanda yardımcılığını üstlenen oğlu Matheus Bacchi'yi İstanbul'a gönderdiği öğrenildi.

O Jogo gazetesinde yer alan haberde, 3-1 kazanılan Fenerbahçe maçını tribünden takip eden Bacchi'nin karşılaşma sonrası Talisca ve Love ile özel olarak görüştüğü ifade edildi. Yapılan görüşmede Bacchi'nin iki futbolcuya da 2018 Dünya Kupası kadrosunda yer alma ihtimalleri bulunduğunu söylediği öne sürüldü.

2018 Dünya Kupası Güney Amerika Eleme Grubu'nu ilk sırada tamamlayarak Rusya vizesi alan Brezilya'da teknik direktör Tite, daha önce yaptığı açıklamada 23 kişilik nihai kadro içinde 14 futbolcusunun yerinin neredeyse garanti olduğunu, diğer isimler içinse kararını ilerleyen günlerde vereceğini dile getirmişti.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA

Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor Beşiktaş'ı ağırlayacak. Bu kritik mücadele 5 Mart Pazartesi günü karşı karşıya gelecek. 20:00'de başlayacak zorlu karşılaşma beIN Sports 1'den canlı izlenebilecek.

MAC_NE_ZAMAN_Trabzonspor_Besiktas_mac_saat_kacta_Hangi_kanalda_TS-BJK_mac_ne_zamanasfafa

RIZA ÇALIMBAY'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 2-1 kazandıkları Aytemiz Alanyaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Çalımbay "İkinci yarıya kötü başlamadık. Sadece berabere kalıyorduk. Onu da çok abartıyorlardı. 'Puan, puandır' diyorduk. Kazanmamız gerekiyordu. Bu sürece bir son vermemiz lazımdı. Bugün ilk 20 dakikadan sonra çok iyi oynadık. İkinci yarı maç bize döndü. Son pasları değerlendirmiş olsaydık farklı ayrılabilirdik buradan. Mutluyuz, üstümüzden attık. Bundan sonra daha güvenli bakacağız. Önümüzde çok zorlu maçlar var. Beşiktaş maçı var. Ama ben takımıma güveniyorum" dedi.

Karşılaşmanın çok gergin ve mücadeleci geçtiğine dikkati çeken Çalımbay, "Biz ilk 20 dakikadan sonra iyi futbol oynadık. Özellikle ikinci yarıda ikinci golden sonra pozisyonlar bulduk ama onları değerlendiremedik, galip geldiğimiz için mutluyuz. Artık herkese güven geldi. Bunun devamı gelecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Ligde çok iyi maçlar çıkarmalarına rağmen puan kaybı yaşadıkları karşılaşmalar olduğunu anlatan Çalımbay, şu ifadeleri kullandı:

"Tek düşüncemiz galibiyetti. Başka bir şey düşünmüyorduk. Her türlü riske de maçta girecektik ve bunu da ikinci yarıda yaptık. Özellikle sonradan gelen arkadaşlarımız takıma çok faydalı oldular. Mutluyuz. Kalan maçlarımızı daha güvenli ve daha iyi şekilde bitireceğiz. İnşallah daha iyisini yapacağız."

Burak Yılmaz'ın sarı kart görerek Beşiktaş maçında cezalı duruma düşmesini de değerlendiren Çalımbay, Burak'ı oyundan çıkarmak istediğini ancak oyuncunun iyi ve sakin olduğunu ifade etmesiyle onu oyunda tuttuğunu aktardı.

MAC_NE_ZAMAN_Trabzonspor_Besiktas_mac_saat_kacta_Hangi_kanalda_TS-BJK_mac_ne_zamandafs

MONACO TALİSCA'YI İSTİYOR

Beşiktaş'ta ikinci ve son kiralık sezonunu geçiren Anderson Talisca hakkında önemli bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Portekiz'de yayın yapmakta olan O Jogo gazetesi, bugünkü haberinde Brezilyalı futbolcunun önümüzdeki sezon Monaco'ya transfer olabileceğini okuyucularıyla paylaştı.

Ligue 1'in son şampiyonu unvanıyla bu sezon Beşiktaş'ın da yer aldığı Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda mücadele eden Monaco'da teknik direktör Leonardo Jardim'in Talisca'yı kadrosunda görmek istediği ifade edilirken, menajer Jorge Mendes'in de bu transferin gerçekleşmesi için şimdiden Monaco ve Talisca'nın bonservisini elinde bulunduran Benfica kulüplerinin temsilcileriyle görüşmelere başladığı öne sürüldü.

Gazetenin haberinde ayrıca Talisca'ya Monaco'nun yanı sıra İngiltere ve Çin'den bazı kulüplerin talip olduğunun altı çizilirken, Beşiktaş'ın da 24 yaşındaki futbolcunun bonservisini 31 Mayıs tarihine kadar satın alma opsiyonu bulunduğu hatırlatıldı.

2016-17 sezonunun başında Beşiktaş'a kiralanan Anderson Talisca, şimdiye kadar siyah-beyazlı formayla çıktığı 66 resmi maçta 31 gol ve 9 asiste imza attı.

BURAK YILMAZ'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz, takımının Aytemiz Alanyaspor'u deplasmanda 2-1 yendiği maçta skoru 1-1'e getiren golü kaydetti.

Ligde bu sezonki 18. golünü atan milli futbolcu, aynı zamanda 90+5'te gördüğü sarı kartla Beşiktaş karşılaşması öncesi cezalı duruma düştü.

Burak "Gol, goldür. Nasıl attığının önemi yok. İster kafamla, ister burnumla, ister parmak ucumla... Bize yakışmayan oyun oynuyoruz. Sonra toparlıyoruz. Tekrardan kopuyoruz. Sezon başından beri gelen bir alışkanlığımız var. Hepimizin suçu var. Biz hatalarımızın farkındayız. Çalışarak devam ediyoruz. Buraya kazanmak için geldik. Alanyaspor'un durumunu biliyoruz ama futbol bu. Sahada babanı bile tanımayacaksın. Biz böyle öğrendik. Değerli yorumculara soruyorum. Benim pozisyonum sarı kart mıydı? Beşiktaş maçında oynamayacağım. Sosa'nın pozisyonu penaltı değil miydi? 1 değil, 2 değil, 5 değil. Ben hakem ağabeye bir şey demiyorum. Her insan hata yapabilir. Ama hep bizim canımız yanıyor. Hedeften kopmuş gibi görünüyoruz ama emek veriyoruz. Hakem, insandır; hata yapacak ama hep bize denk geliyor. İnşallah seriye başlarız" dedi.

Gol krallığı yarışıyla ilgili konuşyan Burak Yılmaz "Sadece gol kralı olmak çok fazla bir şey değil. Gomis hedefe yürüyor hem takım halinde hem beraysel olarak. Eğer şampiyon olacaksa gol kralı da o olsun. İkisinden biri olursan bir yanın hep eksik kalır. Gol kralı olurum olmam çok önemli değli. Defalarca gol kralı oldum. Trabzonspor için canımı bile veriyorum. Bilen biliyor, bilmeyenlerin canı sağolsun. Eleştirileri kafama takacak yaşı yaşı çoktan geçtim" ifadelirini kullandı.

Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.