Dursun Özbek'e rakip olacağı iddia edilen Abdurrahim Albayrak'tan açıklama geldi

Galatasaray'da seçim atmosferi alevlenmeye başladı. Adaylığını açıklayan Dursun Özbek'in listesinde olması beklenen ancak sürpriz aday Süheyl Batum'un listesinde de ismi olduğu iddia edilen Abdurrahim Albayrak'tan açıklama geldi.

Galatasaray Kulübü'nde 25 Mayıs'ta gerçekleşecek Olağan Seçimli Genel Kurul'da yeniden adaylığını açıklayan başkan Dursun Özbek'in listesinde olacağı konuşulan Abdurrahim Albayrak hakkında sürpriz bir iddia gündeme gelmişti.

Muhalefetin adayı olarak gündeme gelen Süheyl Batum'un listesinde olduğu iddia edilen Abdurrahim Albayrak, bu iddiaları yalanladı.

Son günlerde Galatasaray seçimleri için listelerde ismi geçen Abdurrahim Albayrak, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Benim tek isteğim Galatasaray'da Dursun Özbek’in tekrardan aday olmasıydı. Devam etmesi çok önemliydi. Galatasaray kongre üyesi olarak başka beklentim olamaz" ifadelerini kullandı.

Bu açıklama sonrası Abdurrahim Albayrak'ın Süheyl Batum'un listesinde olmaması bekleniyor.

Dursun Özbek'e rakip olacağı iddia edilen Abdurrahim Albayrak'tan açıklama geldi ile ilgili etiketler Abdurrahim Albayrak Galatasaray Dursun Özbek