Tozkoparan İskender 24. bölüm! Son bölümde neler yaşandı?

Tozkoparan İskender 24. bölüm full izle yayında. Pazar akşamlarında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tozkoparan İskender son bölümünde Ece ve Ayberk’in hain planı sonrasında İskender’in süper güçlerinin ortaya çıkması an meselesi. Peki, Tozkoparan İskender 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Çağan Efe Ak ile Defne Ersen’in oynadığı Tozkoparan İskender 24. bölüm ile 23 Mayıs Pazar akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Tozkoparan İskender son bölümünde, Salih ve Fikri taşın izini sürmeye devam ederken ÇL-B’nin uyarısıyla laboratuvara yabancı birisinin girdiğini son anda öğrenirler.

Tozkoparan İskender 24. bölüm! Son bölümde neler yaşandı?

TOZKOPARAN İSKENDER 24. BÖLÜM ÖZETİ

Laboratuvara giren kişi, zaman makinesini etkisiz hale getirmeye başlayınca, Tozkoparanlar panik içerisinde laboratuvara koşarak duruma müdahale etmeye çalışırlar. Diğer yandan da Tayfun ve Duygu, Ece ile Ayberk’in kendilerinden habersiz bir şeyler çevirdiğini fark ederek onları sorguya çekmeye başlarlar.

Üzerindeki baskıya dayanamayan Ayberk, soluğu Mavi Ay’ın yanında alır ve Mavi Ay’a İskender’siz bir “hiç” olduklarını söyler. Bu sözlerden etkilenen Mavi Ay’ın morali bozulunca, İskender devreye girer ve son karşılaşmaya katılmayacağını açıklar. İskender, Mavi Ay’a kendisi olmadan da Kasırga’yı yenebilecek güçte olduğunu hatırlatacaktır.

Tozkoparan İskender 24. bölüm! Son bölümde neler yaşandı? - Resim : 2

Ancak Giovanni, yine başka bir hile peşindedir ve Mavi Ay’ın karşılaşmada “attan düşmüşe dönmesi” için elinden geleni yapacaktır. Tüm bunlar olup biterken Savaş Hoca, Makbule teyzeye yaptığı bir ziyaret esnasında zaman yolcuğu için gereken taşı bulur ve gözlerine inanamaz. Gitme vaktinin yaklaştığını gören İskender, sonunda Rüya’ya kendisinin Tozkoparan İskender olduğunu itiraf eder.

TOZKOPARAN İSKENDER 24. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Tozkoparan İskender 24. bölüm! Son bölümde neler yaşandı? ile ilgili etiketler Tozkoparan İskender

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.