Tiyatronun deposu küle dönmüştü... Ali Poyrazoğlu yangının verdiği maddi zararı açıkladı

Sinema ve tiyatro oyuncusu Ali Poyrazoğlu’nun Sarıyer’de bulunan Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nun deposunda yangın çıkmıştı. Zararının 20 milyon lira civarında olduğunu söyleyen usta tiyatrocu, “Başta Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy olmak üzere pek çok dostum arayıp ‘Ne gerekiyorsa yapalım’ dediler. Bu mesajlar üzüntümü biraz hafifletti. Enseyi karartmak yok, yarın sahnede olacağım!” dedi.

Sanat hayatında 50. yılı geride bırakan usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu'nun Sarıyer'de tiyatro dekorlarının yer aldığı deponun yanması sanatçı dostlarını da derinden üzdü. Deponun yandığını İzmir'de öğrenen Poyrazoğlu'nun telefonları hiç susmadı. Sanat dünyasındaki dostlarının yanı sıra bürokrasinin önde gelen isimlerinden de telefon alan Poyrazoğlu, aldığı destek mesajlarıyla moral buldu.

 

''TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN DESTEK MESAJLARI GELİYOR''


Ünlü sanatçı, yaşanan üzücü olay sonrası duygularını şöyle dile getirdi: "Benim özelimde ama tüm sanat dünyasını yakından ilgilendiren bu hadiseye herkes çok duyarlı yaklaştı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da bizzat aradı, 'Ne istersen, ne gerekiyorsa yapalım, sorumluluğumuzun bilincindeyiz' diyerek destek oldu. Sanat dünyasından pek çok dostumla konuştum, hepsi desteğe hazır. 'Kobay' adlı oyunumu sahneye koyacaktım, dekorları yandı, Barış Dinçel 'Aynısını yapıp teslim edeceğim' dedi. Türkiye'nin dört bir yanından destek mesajları alıyorum. Bunlar üzüntümü hafifletiyor, moral veriyor. Arayan soran herkese teşekkür ederim."

Tiyatronun deposu küle dönmüştü... Ali Poyrazoğlu yangının verdiği maddi zararı açıkladı - Resim : 2

''KURACAĞIM MÜZENİN BÜTÜN HAZİNESİ YOK OLDU''


Sabah Günaydın'da yer alan habere göre; Poyrazoğlu "Tiyatromuzun 50 yıllık arşivi, çok önemli antika eserler, tablolar ve dünyanın dört bir yanından topladığım 200 kuklam yandı. Hiçbirini yerine koyamam. Kuracağım müzenin bütün hazinesi yok oldu. Ama enseyi karartmak yok. Yarın akşam Ataşehir'de 'Şıngır Şıngır Beyoğlu' oyunumu sahneleyeceğim" diye konuştu.

Tiyatronun deposu küle dönmüştü... Ali Poyrazoğlu yangının verdiği maddi zararı açıkladı - Resim : 3

Tiyatronun deposu küle dönmüştü... Ali Poyrazoğlu yangının verdiği maddi zararı açıkladı ile ilgili etiketler Ali Poyrazoğlu yangın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.