Teşkilat 55.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Teşkilat 55.Bölümde neler olacak?

Teşkilat 54.Bölüm yayınlandıktan hemen sonra Teşkilat 55.Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Teşkilat dizisinin yeni bölümü 13 Kasım Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Teşkilat 55.Bölüm Fragmanı izle

Teşkilat 54.Bölüm yayınlandıktan hemen sonra Teşkilat 55.Bölüm Fragmanı yayınlandı. 

Teşkilat 54.Bölüm yayınlandı. Peki Teşkilat 55.Bölüm neler olacak?

TEŞKİLAT YENİ 55.BÖLÜM FRAGAMANI YAYINLANDI

Başrollerinde Deniz Baysal Yurtçu, Murat Yıldırım, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun, Ahmet Uğur Say, Serdar Yeğin gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Teşkilat 55.Bölüm Fragmanında gelecek hafta ile ilgili önemli ipuçlarını verdi.

TEŞKİLAT SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
 

Teşkilat heyecen dorukta bir bölüm ile ekrana geldi. 

Ömer, kendisini kurtaranın kim olduğunu sorgularken, Efkar ise Ömer'in kendisini görüp görmediği konusunda telaşa kapılır. Kendisi uğruna kızının hayatını feda eden Hartley, Celine'in kurtulmasıyla aksayan planının sıradaki hamlesini devreye sokar! Teşkilat'ın başlattığı operasyonla Ömer ve Zehra, birlikte sahaya inerler. Bu zorlu operasyonu başarmaları için kişisel kavgalarını bir kenara bırakmaları gerekecektir. Korkut, kardeşi Zeynep'in taburcu olmasına sevinirken acı gerçekle yüzleşir. İçindeki öfkesi gittikçe büyüyen Korkut, gözünü karartır! Ömer ve Zehra arasındaki tansiyon giderek artarken, operasyon sonundaki beklenmedik durum ekibi çıkmaza sokmak üzeredir.

 
Teşkilat 55.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Teşkilat 55.Bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler Teşkilat Fragman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.