Teknofest’te Gönül Dağı Sürprizi! Hayranları Rahat Bırakmadı! Bakın Hangi Stantta Görüldüler

Bu hafta başlamış olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST’ in 5. gününde festival alanına bir sürpriz yaparak ziyarette bulunan, TRT1 kanalının ilgi ile izlenen dizi Gönül Dağı dizisinin mucit gençleri, festivalde yoğun ilgi ile karşılandı.

Bu hafta başlamış olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST’ in 5. gününde festival alanına bir sürpriz yaparak ziyarette bulunan, TRT1 kanalının ilgi ile izlenen dizi Gönül Dağı dizisinin mucit gençleri, festivalde yoğun ilgi ile karşılandı.

Mucit Oyuncular!

Gönül Dağı dizisinin hayranları, oyuncuları rahat bırakmadı, oyuncular çok büyük ilgi ve sevgi ile karşılaştılar. TEKNOFEST alanında TRT standının önündeki ‘’66’’ isimli uçağın önünde resimler çekinen amcaoğulları ile birlikte resimler çekinmek isteyen hayranlar, bunun için uzunca kuyruklar oluşturdu.

Teknofest’te Gönül Dağı Sürprizi! Hayranları Rahat Bırakmadı! Bakın Hangi Stantta Görüldüler

İç Anadolu Bölgesinde küçük bir kasabada çekimleri tüm hızı ile devam ediyor. Yayın hayatına başladığı günden beri soluksuz izlenen dizi Gönül Dağı’nın oldukça sevilen başarılı oyuncuları olan Taner (berk Atan), Veysel (Semih Ertürk) ile Ramazan (Cihat Süvarioğlu) TRT Standında buluşarak TRT’nin Genel Müdürü olan Mehmed Zahid Sobacı ile görüştüler.

Sohbet ettiler. Ayrıca amcaoğulları, standa gelen hayranlarının sorularını cevaplayarak her biri ile fotoğraf çekinerek tatlı mı tatlı anlar paylaştılar.

Amcaoğullarına Festivalde İlgi Büyük!

Daha sonra ise hayranlarına, kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı da teşekkür etmeyi ihmal etmediler. Amcaoğullarının bulunmuş oldukları stanttaki ‘’66’’, festivalde ilgiyi en çok hak eden uçaklardan birisi oldu.

Teknofest’te Gönül Dağı Sürprizi! Hayranları Rahat Bırakmadı! Bakın Hangi Stantta Görüldüler - Resim : 2

Gönül Dağı dizisinin amcaoğullarının ürettiği bu ‘’66’’ uçak, hayranları ile birlikte amcaoğullarının hatıra fotoğrafı çektirdikleri yer olma özelliği de taşıdı. Uçağın önünde, dizinin ve oyuncuların hayran kitlesi uzun kuyruklar oluşturdu. 

Dizinin başrollerinden olan Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu, oynadıkları dizinin şu an için gayet iyi ilerlediğini belirtti. Ayrıca: “Burada da gördüğümüz üzere teveccühünüz çok güzel, teşekkür ediyoruz. İnsanlara yapmış olduğumuz bu işi sevdirebilmek, emeğimizin karşılığını aldığımızı gösteriyor.” şeklinde yorumda bulundular. 

Teknofest’te Gönül Dağı Sürprizi! Hayranları Rahat Bırakmadı! Bakın Hangi Stantta Görüldüler ile ilgili etiketler gönül dağı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.