Survivor'da korku dolu anlar! Survivor Sema sakatlandı mı? Survivor Sema sağlık durumu nasıl?

Survivor 2022 All Star'da kıyasıya mücadeleler yaşanmaya devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Sema parkurda kafasını iplere taktıktan sonra baygın bir halde çamurlu suyun içine düşüyor. Takım arkadaşları ve yarışmanın sunucusu Murat olaya hemen müdahale ediyor. Sema'nın yarı baygın halleri büyük korkuya neden oluyor. Peki Survivor Sema'ya ne oldu sakatlandı mı?

Survivor 2022'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan haftanın ilk dokunulmazlık oyununda kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Sema parkurda başını iplere taktıktan sonra yarı baygın halde çamurlu suya düşüyor. Takım arkadaşları ve doktor anında olaya müdahale ederken Sema'nın yarı baygın halde yatması herkesin büyük bir korku yaşamasına neden oluyor. Konseyde Nagihan ağlamaktan konuşamıyor. Peki Survivor Sema'ya ne oldu sakatlandı mı son durumu nedir?

SURVİVOR SEMA SAKATLANDI MI SAĞLIK DURUMU NEDİR?

Survivor bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Sema parkurda başını iplere taktıktan sonra çamurlu suya yarı baygın halde düşüyor. Takım arkadaşları ve doktor anında Sema'nın yanında bitiyor. Murat Ceylan oyunu durduruyor. Sema'nın yarı baygın halleri ikizi Seda Ocak'ın büyük korku yaşamasına neden oluyor.

Survivor'da korku dolu anlar! Survivor Sema sakatlandı mı ne oldu? Survivor Sema sağlık durumu nasıl?

Survivorda dokunulmazlık sonrası gerçekleştirilen konseyde Nagihan muhtemelen Sema'nın yaşadığı sakatlık nedeniyle gözyaşlarına hakim olamıyor. Sema'nın sağlık durumu ve son bilgiler ekrana gelecek olan yeni bölümde netleşecek.

Survivor'da korku dolu anlar! Survivor Sema sakatlandı mı? Survivor Sema sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Survivor sema sakatlandı mı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.