Survivor kim elendi? 16 Mart Survivor dokunulmazlığı ve ödülü kazanan takım belli oldu mu?

Survivor 2022 All Star yarışmasında ünlüler ve gönüllüler haftanın son dokunulmazlık yarışına çıktı. Üçüncü dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan bir isim da bu hafta adaya veda ediyor. Oyunu kazanan takım, ödülün de dahibi oluyor. Peki, bu akşam Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor'da kim gitti? TV8'in sevilen yarışma programı Survivor'da bir eleme daha oluyor. Ünlüler ve gönüllüler, çarşamba akşamı dengenin ön planda olduğu dokunulmazlık oyununda nefes kesen performansı sergiledi. Ardından iki takım ada konseyinde karşı karşıya geliyor. İşte, 16 Mart Survivor'dan elenen isim...

16 MART SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu çarşamba akşamı düzenlendi. Oyunu kazanan takıma ayrıca döner ve patates kızartması yanında da kola ödülü veriliyor.

TV8 Survivor yeni yarışmacılar 2022, Kimler var Survivor 2022 kadrosu (15  Mart Salı)

Oyunun kadınlar mücadelesini ünlüler kazandı ve tadım hakkını elde etti. Erkekler yarışı ardından dokunulmazlığı kazanan ünlüler oldu.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor'da yeni bir eleme daha oluyor. Mert ve Barış, iki oyun sonunda çıkarılan iki eleme adayı oldu. Adaya 16 Mart akşamı veda eden isim Berna Keklikler oldu.

Survivor kim elendi? 16 Mart Survivor dokunulmazlığı ve ödülü kazanan takım belli oldu mu? ile ilgili etiketler Survivor dokunulmazlık
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.