Survivor dokunulmazlığı ve iletişim ödülünü kim kazandı? 15 Mart Survivor ikinci eleme adayı...

Survivor 2022 yarışmasında elemeler hız kesmeden sürüyor. Haftanın ikinci dokunulmazlık mücadelesi ise kıran kırana sürüyor. İlk eleme adayı ünlüler takımından çıkmıştı ve gözler ikinci gitme adayında! 15 Mart Survivor All Star'da ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan aynı zamanda iletişim ödülüne de sahip olacak. Peki, Survivor eleme adayları kim?

Survivor iletişim ödülü için ünlüler ve gönüllüler, her zamankinden daha hırslı parkura çıktı. Zorlu parkuru kazanan dokunulmazlığı almış olacak ve ikinci eleme adayını çıkarmaktan kurtulacak. Haftanın ilk eleme adayı ünlülerden potaya girmişti. İki takım yarışmacıları da kritik oyunu almak için nefes kesen performans sergiledi. İşte, Survivor'da yaşananalar...

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI VE İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KAZANAN TAKIM...

Salı akşamı ünlüler ve gönüllüler takımı, hem dokunulmaz olmak hem de iletişim ödülünün sahibi olmak için parkurda karşı karşıya geldi. Haftanın iletişim ödülü ise ailelerden gelen fotoğraflı elektronik postalar oldu.

Kadınlar mücadelesini kazanan ünlüler takımı oldu fakat oyunu alan takım henüz belli değil.

15 MART SURVİVOR ELEME ADAYLARI

İlk dokunulmazlığı kaybeden ünlüler Mert'i potaya sokmuştu. İkinci gitme adayı henüz açıklanmadı.

Survivor dokunulmazlığı ve iletişim ödülünü kim kazandı? 15 Mart Survivor ikinci eleme adayı... ile ilgili etiketler Survivor dokunulmazlık kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.