Survivor Ayşe Yüksel Elendi mi? 26 Nisan Survivor Ayşe Yüksel Adaya Veda Etti Mi?

Survivor 2022'de eleme heyecanı yaşanıyor. 26 Nisan Survivor Ayşe Yüksel Elendi mi sorusu da merak ediliyor. Dokunulmazlık oyunlarının sonucu olarak 4 eleme adayından biri olan Kırmızı takım yarışmacısı Ayşe Yüksel potanın en zayıf halkası oldu. Peki Survivor Ayşe Yüksel Elendi mi? Detaylar haberimizde...

Survivor Ayşe Yüksel elendi mi, Ayşe Yüksel kimdir merak ediliyor. Her bölümü ile bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de eleme konseyi toplandı. Haftanın dört eleme adayı olan Gökhan Keser, Evrim Keklik, Barış Murat Yağcı ve Ayşe Yüksel'in potada olduğu elemede adaya veda eden isim belli oldu.

Ayşe Yüksel bilindiği gibi All Star'a sonradan katılmış ve oyunlarda da başarılı bir performans göstermişti. Ancak birleşme partisi sonrası yeni kadrolaturulmuş ve Acun Ilıcalı, Yüksel'i mavi takımdan Kırmızın takıma almıştı. Survivor Ayşe Yüksel, SMS sıralamasına göre de en düşük oyu alarak adaya veda etti.

Survivor Ayşe Yüksel Elendi mi? 26 Nisan Survivor Ayşe Yüksel Adaya Veda Etti Mi?

Ayşe Yüksel'in Survivor 2022'den elenmesi hayranlarını da hayal kırıklığına uğrattı. Zor bir potaya giren Yüksel, geçtiğimiz yıl katıldığı yarışmada yarı finali görmüştü.

SURVİVOR AYŞE YÜKSEL ELENDİ Mİ?

Survivor 2022'de eleme konseyi öncesi ödül oyunu oynandı. Kadınlar mücadelesinde kazanan takım kırmızı takım oldu. Ardından erkekler mücadelesinde kazanan yine Ünlüler takımı oldu.  

 

Survivor Ayşe Yüksel Elendi mi? 26 Nisan Survivor Ayşe Yüksel Adaya Veda Etti Mi? ile ilgili etiketler survivor ayşe yüksel elendi mi ayşe yüksel elendi mi Ayşe Yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.