Survivor 2022'de Parviz Bile Çıldırdı! Hikmet'in Parviz'e Yaptığı Hareket Yenilir Yutulur Değil!

Survivor 2022'de dokunulmazlık mücadelesi futbol oyunuyla sürdü. Yarışmanın bu akşam ekrana gelen bölümünde Parviz ve Hikmet arasında kıran kırana mücadele vardı. İkili arasında yaşanan gergin anlar Parviz'i destekleyenleri çıldırttı. İşte o anlar...

Survivor Parviz ile Hikmet arasında yaşanan gerginlik dokunulmazlık mücadelesi sırasında yaşandı. Acun Ilıcalı'nın haftalar öncesinden haber verdiği futbol mücadelesinde karşı karşıya gelen ikiliden Hikmet'in Parviz'e yaptığı faullü hareket çok konuşulacak. Survivor 2022'de Parviz Bile Çıldırdı! Hikmet'in Parviz'e Yaptığı Hareket Yenilir Yutulur Değil!

Ekranların en çok takip edilen yarışması Survivor All Star 2022'de 6. haftanın ilk dokunulmazlık oyununda sinirler gerildi. Barış'ın benchte Adem ile tartışması, Sercan'ın basın tribününe yaptığı hareket ve Parviz ile Hikmet arasında yaşanan tartışma mücadelenin en dikkat çeken anları oldu. 

Survivor 2022'de Parviz Bile Çıldırdı! Hikmet'in Parviz'e Yaptığı Hareket Yenilir Yutulur Değil!

Sakin yapısıyla bilinen Parviz Abdullayev'in Hikmet'in yaptığı hareket sonrası çıldırması destekçilerini de harekete geçirdi. Ünlüler ve Gönüllüler arasında oynanan haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi sonrası ilk eleme adayı da belli olacak.

Survivor 26. bölüm bu akşam tv8 ekranlarında olacak.

Survivor 2022'de Parviz Bile Çıldırdı! Hikmet'in Parviz'e Yaptığı Hareket Yenilir Yutulur Değil! ile ilgili etiketler Survivor 2022 survivor parviz survivor hikmet
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.