Survivor 2022'de Aşk-ı Memnu fırtınası esiyor! Batuhan Karacakaya'nın gizli aşkı Yağmur Banda!

TV8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışmasa programı Survivor 2022 All Star’da bir aşk bombası daha patladı. Daha öncesinde Mert ile Sude arasında yaşanan aşktan sonra bu seferde Aşk-ı Memnu diziyle ünlenen Batuhan Karacakaya’nın gönlünü Yağmur Banda’ya kaptırdığı iddia edildi.

Survivor 2022 All Star Gönüllüler Ünlüler yarışmasında aşk fırtınası durmak bilmiyor. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve ayrıca da sunuculuğunu üstlendiği Survivor programı her bölümüyle izleyenlerden tam not almaya devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon sergilediği başarılı performansın hemen ardından Survivor 2022 All Star’da da boy göstermeye başlayan Aşk-ı Memnu dizisinin yıldızı Batuhan Karacakaya bu sefer hem performansı hem de aşk hayatı ile ön planda yer aldı. Daha öncesinde adı Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk dedikodularına karışan Karacaya herkesi şok eden açıklamasında, "yarışmadaki herkes benim bacım" ifadelerine yer vermişti.

Survivor 2022'de Aşk-ı Memnu fırtınası esiyor! Batuhan Karacakaya'nın gizli aşkı Yağmur Banda!

Mert ile Sude arasında yaşanan aşk fırtınası Batuhan’ın da gönlünü bir yarışmacıya kaptırmasıyla fırtına gibi esmeye başladı. Ve sonunda Batuhan’ın Gönüllüler takımındaki herkesten sakladığı gizli aşkı ifşa oldu.

Batuhan Karacakaya’nın Gönüllüler takımında yarışan Yağmur Banda ile daha Survivor’a katılmadan önce aşk yaşamaya başladıkları ve bunu da herkesten gizledikleri iddia edildi.

Survivor 2022'de Aşk-ı Memnu fırtınası esiyor! Batuhan Karacakaya'nın gizli aşkı Yağmur Banda! ile ilgili etiketler Survivor batuhan karacakaya yağmur banda Survivor 2022 survivor all star
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.