Sivrisinek ısırığına ne iyi gelir? Yaz mevsiminin belalısı sivrisinek ısırığına, kaşıntısına ilk müdahale...

Sivrisinek ısırığına ne iyi gelir? Yaz mevsimi ile birlikte hepimizi sivrisinek korkusu sardı. Vızıltısı ile uyutmayan sivrisine, ısırığı ve sonrasında bıraktığı kaşıntı ile de tam bir bela! Peki sivrisinek ısırığına ilk müdahale nasıl yapılır? Sivrisinek ısırığına ne iyi gelir? Kaşıntıya ne yapmalı?

Sivrisinekler zamanı olan yaz mevsimi kapıda. Geceleri uyutmayan, gündüzleri de ısırığı ve kaşıntısı ile mücadele ettiğimiz sivrisinekler, aslında tam bir bela! Herkesin sivrisinek ısırığına iyi gelen şeyler konusunda fikri vardır ancak evde sivrisinek ısırığı için neler yapılır, ilk nasıl müdahale edilir gibi konular merak ediliyor.

SİVRİSİNEK ISIRIĞINA NE İYİ GELİR?

Öncelikle kolonya sürmek sivrisinek ısırığına ve kaşıntısına iyi gelir.

Sivrisinek ısırığı için bir başka yol da asprin. Isırığın ve ve kaşıntının üzerine asprin sulandırıp sürdüğünüz takdirde kaşıntınız hafifleyecektir.

Sivrisinek ısırığına iyi gelen bir başka yöntem de soğuk suyla ısırığın olduğu bölgeyi ovalamaktır. Soğuk tedavi ile ısırığın olduğu yere masaj yapmak iyi gelir.

Diğer yandan ısırığın olduğu bölgeye diş macunu sürmek de iyi gelecek, kaşıntıyı engelleyecektir.

 

Sivrisinek ısırığına ne iyi gelir? Yaz mevsiminin belalısı sivrisinek ısırığına, kaşıntısına ilk müdahale... ile ilgili etiketler sağlık sivrisinek ısırığına ne iyi gelir sivrisinek kaşıntına nasıl geçer
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.