Sinan Akçıl hangi ünlü hakkında 'Öyle birini tanımıyorum' dedi?

Sevgilisi Otilia ile birlikte bir davete katılan Sinan Akçıl, evlilik yolunda ilerlediği eski aşkı Hadise'nin ablasını artık tanımadığını söyledi.

Geçtiğimiz akşam bir restoranda birçok ünlü ismin de katıldığı bir davet düzenlendi.Davetliler arasında eski sevgililer Sinan Akçıl ve Ayşe Akın da vardı.

Akın, çıkışta Akçıl’ı görmediğini söyledi: “Kimseye düşman değilim. Görseydim selam verirdim.” Akçıl da “Kendisi normal arkadaşım. Görseydim selam verirdim. Çok sular aktı o köprünün altından” dedi.

HÜLYA, KİM?

Sinan Akçıl, kendisiyle evlenmek istediğini açıklayan Otilia’ya “Kız aklını kullan” diye sosyal medyadan seslenen Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’le ilgili soruyu şöyle yanıtladı: “Hülya kim? Ben Hülya Avşar dışında başka Hülya tanımıyorum. Bence Otilia’yla buluşsunlar. Ona çok düşkün gözüküyor.”

Bu sözlere Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'ün ne cevap vereceği ise merak konusu...

5a2a9b16c03c0e21c04e7777

Sinan Akçıl hangi ünlü hakkında 'Öyle birini tanımıyorum' dedi? ile ilgili etiketler Sinan Akçıl Hadise otilia hülya açıkgöz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.