SHOW canlı Kuzey Yıldızı 49. bölüm!

Kuzey Yıldızı 49. bölüm izlenmek için yayında. 30 Ocak Cumartesi akşamı canlı yayınla SHOW TV'de 49. bölümüyle ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümde neler oldu?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49. bölüm izlemek isteyenler her Cumartesi olduğu gibi bu akşam da SHOW TV'de ekrana gelecek. 30 Ocak bu akşam yayınlanan Kuzey Yıldızı son bölümde neler oldu? Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 49. BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

Yıldız da Kuzey gibi konu Feride olunca kendini tutamayıp Engin Ar'ın cezasını kesti ancak bu durum ikili için yeni bir sorunu da beraberinde getirdi. Yaşadıklarından sonra Engin Ar, Kuzey ve Yıldız'dan şikayetçi olmaya karar verdi.

Kuzey ise mavişiyle hapislere düşmemek için harekete geçti ve Engin Ar'ı bu kararından vazgeçirmeye çalıştı ancak bu iş sandığı kadar kolay olmadı. Engin Ar'ı vazgeçirmek için Kuzey ve pampaları her yolu denese de, Engin Ar kararından vazgeçmedi.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49. Bölüm 2. fragmanı yayında - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 48. son bölüm izle

Önce korkutma yolunu deneyen pampalar, daha sonra ünlü gurmeye kendi işkence yöntemlerini uygulamaya başladı ancak bir sonuç alamadılar. Kuzey, Engin Ar meselesiyle uğraşırken kızları da bacanaklarla beraber kayak merkezine gitti.

Gençlerin karın keyfini çıkardığı bu kaçamakta ise başlarına hiç ummadıkları bir felaket geldi. Bacanaklarla beraber kar motoru keyfi yapan kızlar, motorun yakıtı bitince yolda mahsur kaldılar. Engin Ar, başına gelenlerden sorumlu olanları savcılığa şikayet edince herkes soluğu mahkemede aldı.

Tüm çabalarına rağmen Kuzey ve Yıldız hakkında tutuklama kararı çıktı. Gökçe ve Osman ise yola yürüyerek devam ederken, Osman düşerek yaralandı. Herkesin başına türlü belalar gelirken, tüm bunlardan nasıl kurtulacakları ise şimdiden büyük merak konusu oldu.

SHOW canlı Kuzey Yıldızı 49. bölüm! ile ilgili etiketler Kuzey Yıldızı İlk Aşk kuzey yıldızı ilk aşk 49. bölüm izle Kuzey Yıldızı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.