Sevgilisiyle plajda öpüşen Işın Karaca'ya Gülşen hakkındaki açıklamaları hatırlatıldı

Meslektaşı Gülşen'in sahne kıyafetlerini, "Ben de kız annesiyim. Gülşen’in sahnedeki halini 10 yaşındaki kızıma gösteremem!" şeklindeki sözleriyle eleştiren Işın Karaca'nın kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile plajın ortasında dudak dudağa görüntü vermesi tepki çekti.

Meslektaşı Gülşen'in iddialı sahne kostümlerini ağır sözlerle eleştiren 48 yaşındaki şarkıcı Işın Karaca, kendisinden 19 yaş küçük olan müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Bodrum tatilinde samimi bir şekilde görüntülendi.

Sevgilisiyle plajda öpüşen Işın Karaca'ya Gülşen hakkındaki açıklamaları hatırlatıldı

Gölköy'de müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile plajda romantik anlar yaşayan Işın Karaca'nın sevgilisiyle dudak dudağa görüntülenmesi, Gülşen hakkındaki açıklamalarını akıllara getirdi.


Sevgilisiyle plajda romantik anlar yaşayan Işın Karaca'ya sosyal medya kullanıcıları Gülşen hakkındaki açıklamlarını hatırlattı. Işın Karaca'nın sevgilisiyle bu görüntüleri sosyal medya kullanıcılarını kızdırdı. Işın Karaca'nın bir kız annesi olduğunu hatırlatan tweetler gündem oldu.

 İŞTE IŞIN KARACA'YA GELEN ELEŞTİRİLERDEN BAZILARI...

 Sevgilisiyle plajda öpüşen Işın Karaca'ya Gülşen hakkındaki açıklamaları hatırlatıldı - Resim : 2

Sevgilisiyle plajda öpüşen Işın Karaca'ya Gülşen hakkındaki açıklamaları hatırlatıldı - Resim : 3

Sevgilisiyle plajda öpüşen Işın Karaca'ya Gülşen hakkındaki açıklamaları hatırlatıldı - Resim : 4

Sevgilisiyle plajda öpüşen Işın Karaca'ya Gülşen hakkındaki açıklamaları hatırlatıldı - Resim : 5

Sevgilisiyle plajda öpüşen Işın Karaca'ya Gülşen hakkındaki açıklamaları hatırlatıldı - Resim : 6

Sevgilisiyle plajda öpüşen Işın Karaca'ya Gülşen hakkındaki açıklamaları hatırlatıldı - Resim : 7

Sevgilisiyle plajda öpüşen Işın Karaca'ya Gülşen hakkındaki açıklamaları hatırlatıldı - Resim : 8

Sevgilisiyle plajda öpüşen Işın Karaca'ya Gülşen hakkındaki açıklamaları hatırlatıldı - Resim : 9

Sevgilisiyle plajda öpüşen Işın Karaca'ya Gülşen hakkındaki açıklamaları hatırlatıldı - Resim : 10


IŞIN KARACA, GÜLŞEN HAKKINDA NE SÖYLEMİŞTİ?

Gülşen'in sahne kıyafetleriyle ilgili Söylemezsem Olmaz programına konuşan Işın Karaca, 'Bu kadarı da fazla!' demiş ve şu ifadeleri kullanmıştı: "Şunu söylemem gerekiyor ben de kız annesiyim. Ben Türkiye'de sanat yapıyorum. Her şeyin dozajını çok net bilmek gerekiyor hayatta. Yanındaki 3-5 marjinal insana inanıp da 'Haydi bu çok güzel oldu, bunu da magazine taşıyalım' demekle olmuyor bazı şeyler. Bir kariyer var önümüzde bakın Gülşen çok özel bir kız, kendi besteler yapan, buna ihtiyacı olmayan bir insan. Ama mesele şu, ben bunu 10 yaşındaki kızıma atıp normalleştirebilir miyim bunu? Yani bu değil normalleştiremezsin bu kadarını! Bu kadarı fazla!"


Gülşen hakkındaki açıklamalarını sürdüren Işın Karaca, başka bir açıklamasında ise şunları söylemişti: "Gülşen aslan gibi şarkıcı, efsane bir söz yazarı. Sadece ben de kız annesiyim o da belirli bir normun içerisinde bu ülkeye göre hareket etmelidir diye düşünüyorum. Son kostümünü görmedim, telefondan uzak durmaya söz verdim o yüzden bakmadım"


IŞIN KARACA'NIN ÇOCUKLARI

2016 yılında evlendiği Tuğrul Odabaş ile 2019 yılında boşanan Işın Karaca, 3 yıldır 30 yaşındaki piyanist Can Yapıcıoğlu ile birliktelik yaşıyor. Karaca'nın 2013 yılında boşandığı Sedat Doğan'dan dünayaya gelen Mia,  Soner Kıvanç ile yaptığı ilk evlilikten ise Erda Kıvanç adında bir oğlu var. 


IŞIN KARACA'NIN EVLİLİKLERİ VE ESKİ EŞLERİ

Işın Karaca ilk evliliğini Soner Kıvanç ile yapmış ve bu evlilikten bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir.

2011 yılında ikinci kez nikah masasına oturan Karaca, kızı Mia'nın babası olan Sedat Doğan'dan 6 kasım 2013 günü anlaşmalı olarak boşandı.

28 Aralık 2016'da Tuğrul Odabaş ile üçüncü evliliğini yapan ünlü şarkıcının 3 yıllık evliliği 2019'da bitti.

Sevgilisiyle plajda öpüşen Işın Karaca'ya Gülşen hakkındaki açıklamaları hatırlatıldı ile ilgili etiketler Işın Karaca Gülşen Can Yapıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.