Eski Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu kız arkadaşıyla dudak dudağa!

2009 yılında Türkiye Güzeli seçilen, Türkiye ve Amerika'da modellik yaptığı dönemde basına sızdırılan görüntüleriyle gündemden düşmeyen Senem Kuyucuoğlu yeni sevgilisiyle paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Tenisçi sevgilisi Yasemin Ada Börü ile ilişki yaşayan Kuyucuoğlu en son, sosyal medya hesabı üzerinden sevgilisiyle birlikte paylaştığı fotoğrafla gündeme oturdu.

Senem Kuyucuoğlu, yarı Rus yarı İranlı sevgilisi Medis Mir'le ayrıldıktan sonra yeni aşka yelken açtı. Model, tenisçi Yasemin Ada Börü'yle aşk yaşamaya başladı.

Kuyucuoğlu, Börü ile dudak dudağa poz verdi. Senem Kuyucuoğlu ve kız arkadaşının rahat tavırları dikkat çekti.

Eski Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu kız arkadaşıyla dudak dudağa!

"Cinsel eğilimim de dahil yaşadığım her şeyi insanlardan uzakta yaşamayı tercih ettim" diyen Kuyucuoğlu, "En yakın arkadaşım tarafından afişe edildim. Bu kadar şeyi saklayıp, bir anda kendimi odak noktası olarak buldum. Bu çok rencide ediciydi" dedi.

Eski Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu kız arkadaşıyla dudak dudağa! - Resim : 2

Senem Kuyucuoğlu, yeni kız arkadaşıyla sık sık mutluluk pozları veriyor.

"HAYATIM ALT ÜST OLDU"

Geçtiğimiz aylarda Gökhan Çınar’ın hazırlayıp sunduğu ‘Katarsis’ programına konuk olan Senem Kuyucuoğlu, Türkiye'de ve Amerika'da modellik yaptığı dönemde basına servis edilen cinsel görüntüleriyle çok konuşulması hakkında açıklama yaparak  "Hayatım alt üst oldu. Kendi hayatımı kendi ellerimle mahvettim" demişti. En yakın arkadaşı tarafından afişe edildiğini belirten Kuyucuoğlu, "Bu kadar şeyi saklayıp, bir anda kendimi odak noktası olarak buldum. Bu çok rencide ediciydi" demişti.

SENEM KUYUCUOĞLU HAKKINDA

1990'da İzmir'de doğan Senem Kuyucuoğlu modelliğe 14 yaşında başladı. 2006 yılında, henüz 15 yaşını doldurmamışken Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye yarışma programına katıldı ve burada ikinci oldu. 2007 yılında Best Model of Turkey yarışmasında "Türkiye'nin en iyi modeli" seçilen Kuyucuoğlu, aynı yıl düzenlenen Best Model of the World yarışmasına Türkiye adına katıldı ve burada da "Dünyanın en iyi ikinci modeli" seçildi. Senem Kuyucuoğlu, modellik yarışmalarında elde ettiği derecelerin ardından kariyerine devam etti. Çeşitli defile ve organizasyonlarda yer aldı. 2009'un Mart ayında Fashion One TV'nin ekran yüzü olan Kuyucuoğlu, yine aynı kanalda Moda Polisi adlı moda programını sundu.

Nisan 2009'da katıldığı Miss Turkey 2009 yarışmasında ikinci olan Senem Kuyucuoğlu, Türkiye'yi Kâinat Güzellik Yarışması'nda (Miss Universe) temsil etme hakkını elde etti. 24 Ağustos 2009'da Bahamalar'da yapılan Kâinat Güzellik Yarışması öncesi rahatsızlanan Kuyucuoğlu, podyuma iğne olarak çıkarak Türkiye'yi temsil etti; ancak dereceye giremedi.

 

 

 

 

Eski Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu kız arkadaşıyla dudak dudağa! ile ilgili etiketler Senem Kuyucuoğlu Yasemin Ada Börü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.