Sen Çal Kapımı 28. yeni bölüm fragmanı izle!

Sen Çal Kapımı 28. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Sen Çal Kapımı 28. bölüm yeni bölüm ilk sahne önizleme takipçiler tarafından merak edilmekte. Peki, Sen Çal Kapımı 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Çal Kapımı 27. bölüm ile 16 Ocak akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinin 28. bölüm fragmanı büyük bir merak yakından izlenmekte. Peki, Sen Çal Kapımı yeni bölümünde neler yaşanacak?

Sen Çal Kapımı 28. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Sen Çal Kapımı 28. yeni bölüm fragmanı izle!

Eda’nın evlilik teklifi Serkan’ı hem çok şaşırtmış hem de çok mutlu etmiştir. Serkan evlilik teklifini hemencecik kabul etse de aslında yapılacak daha çok iş vardır. Eda ile Serkan’ın evlenme kararı arkadaşları arasında büyük bir sevince neden olsa da Aydan ve Ayfer bu konuda halen kararsızlığını korumaktadır.

Eda’nın cesaretine hayran kalan Semiha Hanım’da bu durum karşısında oldukça şaşkındır. Torununun kendisine ve tehditlerine aldırmadan böyle bir karar alması planlar yapan Semiha Hanım’ı başka yollara iter. Hemen evlilik hazırlıklarına başlayan Eda ve Serkan çifti önce kız isteme ve ardından da kına gecesinde oldukça romantik anlar yaşayacaklardır.

Sen Çal Kapımı 28. yeni bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı 28. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.