Selin Ciğerci, kara para aklıyor mu? Dün gözyaşlarına boğulmuştu, bugün ise...

Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında çıkan kara para iddialarının ardından fenomen Selin Ciğerci'nin adı da aynı iddia ile anılmaya başladı. Dün 2. sayfa programında 'Kara parayla ilgili bir şey varsa Taksim meydanında kendimi asarım.'' diyen Selin Ciğerci, bugün yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkındaki soruşturmalar devam ederken diğer fenomenlerinde incelelendiği ortaya çıkmıştı. Selin Ciğerci hakkındaki kara para aklama iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hakkındaki kara para aklama iddiasını duyan Selin Ciğerci çileden çıkmış, 2. sayfa programına bağlanarak gözyaşları içerisinde ''Kara parayla ilgili bir şey varsa Taksim meydanında kendimi asarım.''  demişti. Bugün ise Selin Ciğerci'yi mutlu eden bir gelişme yaşandı.

Selin Ciğerci, kara para aklıyor mu? Dün gözyaşlarına boğulmuştu, bugün ise...

SELİN CİĞERCİ KARA PARA AKLIYOR MU?

2. sayfa programına konuk olan gazeteci Emrullah Erdinç, Selin Ciğerci hakkındaki kara para iddiasına yanıt verdi. Erdinç, ''Selin Ciğerci ile alakalı bu zamana kadar hiçbir illegal işlem bulunmuş değildir, herhangi bir suç unsuru bulunmadığı için Selin Ciğerci rahat edebilir'. Sosyal medya üzerinden Selin Ciğerci'nin üzerine gidilmesine gerek yok. 40 milyon TL vergi verdiği de vergi rekortmeni olması da doğru. Selin Ciğerci'nin kara para aklamaya ihtiyacı yoktur.'' dedi.

Selin Ciğerci, kara para aklıyor mu? Dün gözyaşlarına boğulmuştu, bugün ise... - Resim : 2

BUGÜN DE MUTLULUKTAN AĞLAR ARTIK...

Selin Ciğerci ise Emrullah Erdinç'in programda konuşma yaptığı anları paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

''Ben sadece işimi yapmak istiyorum işimi çok seviyorum 6 senedir sizinleyim sadece kozmetik işi yapıyorum 34 adet şubem var bir tane daha fazla şube istemiyorum kendi şubelerimle kendi ekibimle hayatıma devam etmek istiyorum. İşimi yapmaya devam edeceğim. Hak ediyorsam hak ettiğimin karşılığını istiyorum, fazlasını istemiyorum. Sizleri çok seviyorum gerçekten herkes iyi olsun mutlu olsun. Karmaya çok inanırım kimsenin karmasına girmem bana iftira atmayın sizde benim karmama girmeyin bir probleminiz varsa arayın konuşun. Öpüyorum kocaman. Herkese hoşçakalın''

Selin Ciğerci, kara para aklıyor mu? Dün gözyaşlarına boğulmuştu, bugün ise... ile ilgili etiketler Selin Ciğerci
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.