Savaşçı 98. bölüm full izle

Savaşçı 98. bölüm izle ile FOX TV’de. Başrollerinde Berk Oktay’ın oynadığı fenomen dizi Savaşçı 98. bölüm full izle linkine tek parça halinde FOXPlay üzerinden erişebilirsiniz.

Savaşçı 98. bölüm izle... Başrollerini Berk Oktay ile Murat Serezli’nin paylaştığı Savaşçı dizisi 98. son bölümü ile 20 Eylül akşamında FOX TV ekranlarında yayında olacak. Savaşçı dizisinin son bölümünde; Kılıç Timi şehit olduğu zannedilen Gökhan Üsteğmen'in aslında hayatta olduğunu ve teröristler tarafından rehin alındığını öğrenir. Artık harekete geçme zamanıdır.

SAVAŞÇI 98. BÖLÜM ÖZETİ

Geçmişte izlerini kaybettiren azılı bir terörist için sağlam bir istihbarat alan Kopuz Albay, sonucu ne olursa olsun kuracağı yeni planda onu durdurmaya oldukça kararlıdır. Ve sonunda çılgınca planını devreye sokar. Ancak Kopuz Albay’ın yokluğunu fark eden karargah hemen harekete geçer. Kutalmış Paşa’da onu durdurmak isteyenlerden bir tanesidir.

Savaşçı 98. bölüm full izle

Yüzbaşı Kağan yeni bir hamle yaparak işleri daha da içinden çıkılmaz bir hale getirir. Olayların seyri değişiklik gösterse de Kopuz Albay’ı hedefinden döndürmek sanıldığı kadar kolay olmayacaktır. Bu teröristten hesap sorma zamanı artık Kopuz Albay’a gelmiştir.

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şehit olduğu sanılan Gökhan Üsteğmen’in aslında teröristlerin elinde olduğu anlaşılır. Bunun üzerine harekete geçen Kılıç Timi, operasyon için hata yapmamaya çalışır. Yapılan planlar birlikte Yüzbaşı Kağan, bölücü örgüt kapının içerisine sızarak çıkan çatışmada hayatta kalmaya çalışırken Yüzbaşı Haydar da diğerlerini kurtarmak için harekete geçmiştir.

Savaşçı 98. bölüm full izle - Resim : 2

Merlin’in şeytani planı ile operasyon bir anda seyir değiştirir. Kağan ve Yörük Haydar’ın hayatları için çember iyice daralırken Kılıç Timi’de komutanlarını sağ salim kurtarmak adına elinden gelen her şeyi fazlasıyla yapar. Ama bu sanıldığı kadar kolay olmayacaktır.

SAVAŞÇI 98. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Savaşçı 98. bölüm full izle ile ilgili etiketler Savaşçı Savaşçı 98. bölüm savaşçı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.