Şahmaran dizisinin yeni fragmanı yayınladı

Online dizi ve film izleme platformu Netflix’in büyük ilgi ve merak uyandıran dizisi Şahmaran’ın yeni fragmanı yayınlandı. Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’i asırlar öncesine uzanan bir aşk hikâyesinin içine çeken dizi, 20 Ocak’ta izleyiciyle buluşacak.

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz'in yer aldığı Netflix'in yeni dizisi Şahmaran’dan yeni fragman yayınlandı. Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’i asırlar öncesine uzanan bir aşk hikâyesinin içine çeken dizi için geri sayım başladı.


ŞAHMARAN DİZİSİ HAKKINDA

Şahsu (Serenay Sarıkaya), annesini kaybettikten sonra büyük babasıyla yüzleşmek için Adana’ya gider ancak burada kendisini Mar adı verilen sıra dışı bir topluluğun ortasında bulur. Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı seçilen kızın Şahsu olduğunu düşünmektedir. Ve onun gelişiyle tarihi kehanetin gerçekleşmesini beklemektedirler. Her şeyden habersiz olan Şahsu ise Mar topluluğunun yol göstericisi Maran ile aralarındaki çekime karşı koyamaz ve ona âşık olur. Şahsu, onu bekleyen bu tehlikeli yolda hem kendini hem de aşkın gücünü keşfedecektir.

 

 

Şahmaran dizisinin yeni fragmanı yayınladı ile ilgili etiketler Şahmaran Dizisi Serenay Sarıkaya Burak Deniz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.