Şahan Gökbakar'ın piyasaya çıkan ilk yerli erik fiyatı üzerinden yaptığı paylaşıma tepki yağıyor: Sanatçı mısın provokatör mü?

Kendi konforlu alanında ipe sapa gelmez paylaşımlar yaparak milleti kızdıran ünlü oyuncu-yönetmen Şahan Gökbakar'ın piyasaya çıkan ilk yerli erik fiyatı üzerinden yaptığı paylaşıma tepki yağıyor. Erik mevsimi olmamasına rağmen Twitter hesabından eriğin fiyatını eleştiren Gökbakar'a kullanıcılardan "Turfanda çıkan her şey pahalıdır bunu bilmeyen varsa senin gibi provokatördür" tepkisi geldi.

Sosyal medya hesabından provokatif yorumlarıyla milleti kızdıran ünlü oyuncu-yönetmen Şahan Gökbakar, erik mevsimi olmamasına rağmen piyasaya çıkan ilk erik fiyatı üzerinde yaptığı paylaşımla tepki çekti. 

GEÇEN SENEKİ İLK ERİK FİYATLARINDAN HABERİ YOK

Geçtiğimiz sene ilk eriğin 750 TL' den piyasaya çıktığından haberdar olmayan Gökbakar'ın piyasaya çıkan ilk yerli erik fiyatı üzerinden yaptığı paylaşıma kullanıcılardan tepki yağıyor. 

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

İşte konforlu alanında ipe sapa gelmez paylaşımlarla milleti kızdıran Gökbakar'ın erik provokasyonuna gelen tepkiler;

"TURFANDA ÇIKAN HER ŞEY PAHALIDIR"

Kullanıcılar, "Bu kadar itici iğrenç olmak senin için zor değil galiba. Turfanda çıkan her şey pahalıdır bunu bilmeyen varsa senin gibi provokatördür" yorumları yaptı. 

İşte Gökbakar'ın erik provokasyonuna gelen tepkiler...

Şahan Gökbakar'ın piyasaya çıkan ilk yerli erik fiyatı üzerinden yaptığı paylaşıma tepki yağıyor: Sanatçı mısın provokatör mü? ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Sosyal Medya yerli erik fiyat tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.