Şafak Sezer'in satılık malikanesinde yok yok! İşte villanın astronomik değeri...

Şimdilerde Çarşamba akşamları Star TV’de yayınlanan İbo Show programının kadrosunda yer alan isimlerden ünlü oyuncu Şafak Sezer, Hadımköy’de bulunan 25 milyon değerindeki villasını resmen satılığa çıkardı.

Kolpaçino ve Kutsal Damacana filminin serileriyle ününe ün katan ve son olarak da İbo Show programının kadrosunda yer almayı başaran Şafak Sezer, oturduğu evi satılığa çıkardı. 51 yaşındaki oyuncu Kolpaçino filminde canlandırdığı ‘Özgür’ karakteri sebebiyle bir türlü evini satamadığını itirah etmişti.

İstanbul’un Hadımköy semtindeki 3 katlı, havuzlu ve içerisinde disko bulunan villasını 25 milyon liradan satılığa çıkaran Sezer’in şu ana kadar hiç alıcı bulamadığı ortaya çıktı. Sezer açıklamasında, "Evi yaklaşık 1.5 - 2 yıldır satılığa çıkardım fakat rol aldığım filmdeki emlakçı karakterimden dolayı ciddiye almıyorlar beni. 'Özgür abi evi filmcilere kiraya vermiş' deyip makara yapıyorlar. Beni tanımayan birinin gelip alması lazım, yurtdışından müşteri bekliyorum" ifadelerine yer verdi.

Şafak Sezer'in satılık malikanesinde yok yok! İşte villanın astronomik değeri...

Hadımköy’deki 7 oda ve 2 salonu bulunan villasının içinde her türlü detaya yer verildiğine dikkati çeken Sezer, evde asansör ve yüzme havuzunun da bulunduğunu söyledi. Villada ayrıca sinema salonu, disko ve kareoke salonu olduğu ve evin 2020 senesinde 9 milyon liradan satışa çıkarıldığı belirlendi.

Şafak Sezer'in satılık malikanesinde yok yok! İşte villanın astronomik değeri... ile ilgili etiketler Şafak Sezer Hadımköy villa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.