Sadece 1 gün nişanlı kaldılar! İsmail Balaban ve İlayda Şeker evlendi!

Survivor 2021 yarışmasıyla isimlerini duyuran İsmail Balaban ve İlayda Şeker, geçtiğimiz akşam aile arasında yapılan sade bir törenle nişanlanarak evlilik yolundaki ilk adımı atmıştı. Sadece 1 gün nişanlı kalan çift, dün gece Ürgüp'te kına ve düğün yaptı...

Survivor 2021 sezonundaki performansıyla şampiyon olan İsmail Balaban ile gönüllüler takımındaki İlayda Şeker'in arkadaşlıkları kısa süre içinde aşka dönüştü.

Yarışmadan sonra aşk yaşamaya başlayan İsmail Balaban ve İlayda Şeker çifti, dünayevine girdi.

Sadece 1 gün nişanlı kaldılar! İsmail Balaban ve İlayda Şeker evlendi!

1 GÜN NİŞANLI KALDILAR

Önceki akşam aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlanan ikili, dün akşam Şeker'in memleketi olan Ürgüp'e nikah masasına oturdu.

Sadece 1 gün nişanlı kaldılar! İsmail Balaban ve İlayda Şeker evlendi! - Resim : 2

İsmail Balaban ve İlayda Şeker'in karşılıklı zeybek oynadığı anlar dikkat çekti. Şeker düğünde uzun kollu bir gelinlik tercih ederken Balaban da siyah bir damatlık giydi.

Sadece 1 gün nişanlı kaldılar! İsmail Balaban ve İlayda Şeker evlendi! - Resim : 3

Sadece 1 gün nişanlı kaldılar! İsmail Balaban ve İlayda Şeker evlendi! ile ilgili etiketler İsmail Balaban İlayda Şeker evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.