Sadakatsiz Dizisinde Görüntü Var Ses Yok! Sadakatsiz Son Bölüme Ses Sorunu Damga Vurdu

Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi Sadakatsiz 51. bölümüyle yine çok konuşulacak bir olay imza attı. Dizide bir süre devam eden ses sorunu çözülmeyince izleyeciler tepkilerini sosyal medyadan dile getirdi. Sadakatsiz Dizisinde Görüntü Var Ses Yok! Sadakatsiz Son Bölüme Ses Sorunu Damga Vurdu.

Sadakatsiz yeni bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Her Çarşamba ekrana gelen ve soluksuz izlenen dizide bu akşam yaşanan ses sorunu sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş'in rol aldığı dizi giderek çığrından çıkıyor. Sadakatsiz Dizisinde Görüntü Var Ses Yok! Sadakatsiz Son Bölüme Ses Sorunu Damga Vurdu. İşte detaylar...

Sadakatsiz'de yaşanan ses sorunu yeni bölüme damga vurdu. Montajın kötü olduğunu düşünenler bir yana, yaşanan ses sorununun bilerek yapıldığını düşünenler de vardı.

Sadakatsiz Dizisine Ses Sorunu Damga Vurdu!

Dizinin son bölümünde yaşanan ses sorunu sosyal medyada birçok paylaşımla eleştirildi. Öte yandan Cansu Dere'nin hayat verdiği Asya karakterinin İngiltere'ye taşınmadan önce ezeli rakibi Gönül Güçlü'ye kendi adına bir sığınma evi açtırması Sadakatsiz son bölümün en çok konuşıulan olayı oldu.

İşte Sadakatsiz Dizisi Ses Sorunu Sonrası yapılan paylaşımlar...

Sadakatsiz Dizisinde Görüntü Var Ses Yok! Sadakatsiz Son Bölüme Ses Sorunu Damga Vurdu

Sadakatsiz Dizisinde Görüntü Var Ses Yok! Sadakatsiz Son Bölüme Ses Sorunu Damga Vurdu - Resim : 2

 

 

Sadakatsiz Dizisinde Görüntü Var Ses Yok! Sadakatsiz Son Bölüme Ses Sorunu Damga Vurdu ile ilgili etiketler Sadakatsiz ses sorunu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.