Sadakatsiz 18. son bölüm izle!

Sadakatsiz 18. bölüm full izle kesintisiz olarak yayında. 17 Şubat akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrolelrinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz 18. son bölüm tek parça blu tv platformunda da izlenebilecek.

Sadakatsiz 18. son bölüm izle tek parça halinde blu tv platformunda izlenebilecek. Başrollerinde Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un oynadığı Sadakatsiz son bölümü KANAL D ekranlarında 17 şubat akşamı yayınlandı.

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sakadatsiz yeni bölüme yaşanacak sürpriz yüzleşmeler damgasını vuracak. Bir yandan Selçuk'un açıklamaları bir yandan Volkan'ın itirafları gecenin en önemli sahneleri arasında yer alacak…

Asya'nın dönüşü ve Derin'e karşı kazandığı zafer, Derin'i sürpriz hamleler yapmaya iter. Ali'nin evden gitmesinin ardından büyük bir vicdan azabı yaşayan Volkan'ı bambaşka sorunlar beklemektedir. Yaşanan gelişmeler sürpriz yüzleşmelere zemin hazırlarken, ortaya çıkan hangi beklenmedik gerçek birden fazla kişinin hayatını kökünden değiştirecektir?

SADAKATSİZ 18. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Sadakatsiz 18. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz 18. son bölüm izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.