Rüzgar Erkoçlar'ın yeni imajı ve sakalları fark yarattı! Eşi paylaşımda bulundu...

Bir dönemin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Emre Komutanım’da Fato karakterine hayat veren Rüzgar Erkoçlar, cinsiyet değiştirerek herkesi şaşırtmıştı. Nil Erkoçlar adını aldıktan sonra Tuğba Beyazoğlu ile evlenen ünlü isim şimdide yeni imajı ve bıraktığı sakallarıyla gündemde yer aldı.

Bir döneme damgasını vuran Emre Komutanım dizisinde canlandırdığı ‘Foto Fato’ karakteriyle ünlenen Rüzgar Erkoçlar, 24 Mart 2013 tarihinde Ayşe Arman’a verdiği röportajında iki yıldır hormon tedavisi gördüğünü ve cinsiyet değiştirme ameliyatı olduğunu açıklamıştı.

Cinsiyet değiştirdikten sonra Nil Erkoçlar adını alan ünlü oyuncu hayatında pek çok farklı şeyler yaşadığını dile getirmişti. Tuğba Beyazoğlu ile mutlu bir birlikteliğin ardından 2017 yılında evlenen Erkoçlar şimdilerde yeni imajıyla çok konuşulmaya başladı.

Rüzgar Erkoçlar'ın yeni imajı ve sakalları fark yarattı! Eşi paylaşımda bulundu...

Daha öncesinde yaptığı açıklamasında, "Oyunculuk yapmak istiyorum ama bu ifşa olayından önce kafamda böyle bir düşünce yoktu. Sessiz sakin bir hayat yaşamak istiyordum. Beni tanımayacakları şekilde çalışmak istiyordum" Erkoçlar, ekranlardan uzak sessiz sakin bir yaşam geçiriyor.

Son olarak eşi Tuğba Beyazoğlu’nun sosyal medya paylaşımında dikkatleri üzerinde toplayan Rüzgar Erkoçlar’ın yeni imajı ve sakal bıraktığı haline takipçilerinden adeta yorum yağdı.

Rüzgar Erkoçlar'ın yeni imajı ve sakalları fark yarattı! Eşi paylaşımda bulundu... ile ilgili etiketler Rüzgar Erkoçlar tuğba beyazoğlu imaj sakal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.