Russell Crowe’un efsane filmi, Gladyatör’ün devam filmi geliyor! Crowe’dan yeni film hakkında büyük itiraf! Gladyatör 2’nin konusu ne?

Epik tarihi drama filmi " Gladyatör", 2000 yılında vizyona girdiğinde film endüstrisinde büyük etkiler yarattı ve En İyi Film dahil beş Akademi Ödülü kazandı. Şimdi, 24 yıl sonra, yönetmeni Ridley Scott, sevilen klasiği bir devam filmiyle beyaz perdeye geri getirmeye hazırlanıyor. İşte Gladyatör 2 ile alakalı tüm detaylar…

RUSSELL CROWE’DAN KISKANÇLIK İTİRAFI

Efsanevi Maximus'u canlandıran oyuncu Russell Crowe, geçtiğimiz günlerde yeni filmle ilgili düşüncelerini paylaşarak biraz kıskançlık hissettiğini itiraf etmişti.

Collider ile yaptığı bir röportajda Russell Crowe, yakında çıkacak olan "Gladyatör 2" filmi hakkında biraz kıskançlık hissettiğini açıkladı. Filmin gelişimi hakkında herhangi bir katkısı olup olmadığı sorulduğunda, Crowe hiçbir katkısı olmadığını kabul etti ve devam filminin yönetmeni Ridley Scott'a hayranlıktan başka bir şey duymadığını açıklayarak, yönetmenin filmi orijinalinden daha iyi hale getirmek için gerekli hazırlıkları yaptığından emin olduğunu belirtti

MAXİMUS, CROWE'UN KALBİNDE ÖZEL BİR YERE SAHİP

Russell Crowe’un efsane filmi, Gladyatör’ün devam filmi geliyor! Crowe’dan yeni film hakkında büyük itiraf! Gladyatör 2’nin konusu ne?

Gladyatör filminin vizyona girmesinin üzerinden yaklaşık 24 yıl geçmesine rağmen filmin Russell Crowe'un kalbinde hâlâ özel bir yeri var. Oyuncu, bir radyo programında, filmin hayatı üzerinde önemli bir etkisi olduğunu, insanların kendisine ve kariyerine bakışını değiştirdiğini paylaştı. Crowe ayrıca, her filmin bugüne kadar dünya çapında televizyonda yayınlanan " Gladyatör" kadar uzun ömürlü olmadığına da dikkat çekti. İlk baştaki kıskançlık duygularına rağmen Crowe, yaklaşan devam filmi için desteğinden başka bir şey ifade etmedi.

Gladyatör’ün devam filmi General Maximus'un ölümünden 30 yıl sonra geçecek ve Paul Mescal, Denzel Washington ve Barry Keoghan gibi yıldızlarla dolu bir kadroya sahip olacak. Orijinal filmin hayranları, ilk filmi hit yapan aynı destansı aksiyon ve dramayı bekleyebilirler. Gladiator 2 filminin 22 Kasım 2024 tarihinde vizyona gireceği ifade ediliyor. Film, Maximus'un destansı öyküsünün devamına tanıklık yapmak isteyenlerin ilgisini çekecektir. Yetenekli oyunculardan oluşan yeni bir kadro ve yönetmenliğini Ridley Scott'ın yaptığı devam filminin, Gladyatör’ü bir klasik yapan aynı heyecan verici aksiyonu ve sürükleyici dramayı geri getireceği kesin.

Russell Crowe’un efsane filmi, Gladyatör’ün devam filmi geliyor! Crowe’dan yeni film hakkında büyük itiraf! Gladyatör 2’nin konusu ne? ile ilgili etiketler film Sinema Russell Crowe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.