Ramo 20. bölüm full izle!

Ramo 20. bölüm full kesintisiz izle! Ramo 20. bölüm izle linki tek parça dizi bitiminde SHOW TV'de yayınlanacak. 13 Kasım Cuma akşamı Ramo 20. son bölüm tek parça puhu tv ekranlarında da izlenecek.

Ramo 20. bölüm izle linki izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Cuma günlerinin sevilen dizisi Ramo 20. son bölüm tek paraç youtube üzerinden izlemek isteyenler haberimizi ziyaret edebilirler. Ramo 20. son bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Ramo 20. son bölümde; Cihangir’in sonsuza kadar cezaevinde kalacağını sanan Ramo, onun elini kolunu sallaya sallaya dışarı çıktığını duyunca ne yapacağını bilemez. Cihangir, bütün adamlarını adeta bir katliam yapmaları için Ramo’nun üzerine salmıştır çünkü. Aile, ağır zayiat vererek güç bela kurtulur bu saldırılardan.

RAMO 20. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Dostlarının yardımıyla ailesini güvenli bir yere alan Ramo’nun tek amacı Cihangir’e açıktan savaş açmaktır artık. Cihangir de bağlı bulunduğu illegal yapılanmadan, Ramo’yu yok etme emri almıştır.

 

Ramo 20. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Ramo ramo 20. son bölüm ramo 20. bölüm tek paraça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.