19 Mayıs'ta SOLOTÜRK nerede? 19 Mayıs'ta SOLOTÜRK gösterisi nerede, saat kaçta? Samsun SOLOTÜRK gösterisi 2024!

19 Mayıs'ta SOLOTÜRK nerede? sorusu birçok kişi tarafından merak ediliyor. 19 Mayıs, SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları'nın heyecan verici hava gösterileriyle Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlanacak. Türkiye'nin dört bir yanında, bu önemli gün büyük bir coşkuyla karşılanırken, etkinliklerin nerede ve saat kaçta olduğu arama motorlarında araştırılıyor. Peki, 19 Mayıs'ta SOLOTÜRK nerede? 19 Mayıs'ta SOLOTÜRK gösterisi nerede, saat kaçta? İşte, Samsun SOLOTÜRK gösterisi 2024!

Her yıl olduğu gibi, bu yıl da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir heyecanla kutlanacak. Bu özel gün, SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları'nın nefes kesen hava gösterileriyle taçlanacak. Türkiye'nin dört bir yanında vatandaşlar, etkinliklerin nerede ve hangi saatte yapılacağını merakla araştırıyor. Peki, 19 Mayıs'ta SOLOTÜRK nerede? 19 Mayıs'ta SOLOTÜRK gösterisi nerede, saat kaçta? Samsun SOLOTÜRK gösterisi 2024!

19 Mayıs'ta SOLOTÜRK nerede? 19 Mayıs'ta SOLOTÜRK gösterisi nerede, saat kaçta? Samsun SOLOTÜRK gösterisi 2024!

19 Mayıs, Mustafa Kemal Atatürk'ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkışının ve Türk Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcının yıldönümüdür. Bu anlamlı gün, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak coşkuyla kutlanır. 2024, bu bayramın 105. yılı olacak ve etkinlik programı içinde SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları'nın gösterisi yer alacak.

19 MAYIS'TA SOLOTÜRK NEREDE?

Samsun'da gerçekleştirilecek 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında, saat 15:30'da Sahil Güvenlik helikopter gösterileri ile start verilecek. Ardından, SOLOTÜRK'ün özel gösteri uçuşu saat 16:30'da Doğu Park'ta başlayacak.

19 MAYIS'TA SOLOTÜRK GÖSTERİSİ NEREDE, SAAT KAÇTA?

Tarih: 19 Mayıs 2024, Pazar

Yer: Doğu Park, Samsun

Sahil Güvenlik helikopter gösterisi: 15:30

SOLOTÜRK gösterisi: 16:30

Türk Yıldızları gösterisi: SOLOTÜRK gösterisinden sonra

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye'nin her yerinde büyük bir coşkuyla kutlanırken, Samsun'da düzenlenecek bu özel gösteriler kaçırılmaması gereken anlar sunacak.

19 Mayıs'ta SOLOTÜRK nerede? 19 Mayıs'ta SOLOTÜRK gösterisi nerede, saat kaçta? Samsun SOLOTÜRK gösterisi 2024! ile ilgili etiketler Solo Türk Samsun
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.