Ramo 19. bölüm full kesintisiz izle!

Ramo 19. bölüm full kesintisiz izle! Ramo 19. yeni bölüm izle bağlantısı tek parça SHOW TV'de yayınlanıyor. Başrolünde Murat Yıldırım'ın olduğu Ramo 19. bölüm tek parça dizi bitiminde SHOW TV youtube kanalından da izlenebilecek.

Ramo 19. bölüm izle linki merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümüyle izleyiciyi heyecanlı anlara sevk eden Ramo 19. son bölüm tek parça SHOW TV'de yayınlanacak. Peki, Ramo 20 bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ramo 19. son bölümde; Yavuz'un Erkan ile birlikte Nuri'yi de öldürmeye çalışması Ramo'da büyük bir şüphe yaratmıştır. Yavuz'u deşifre etmek isteyen Ramo, Nuri'yi ölmüş gibi göstererek Cihangir'in yanında Yavuz'un maskesini düşürecektir.

RAMO 19. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sibel ise gizlice Ramo'ya yardım etmektedir. Büyük bir giz taşıyan "Kaman" dosyasını araştıran Sibel, bulduğu her şeyi Fidan aracılığıyla Ramo'ya iletiyordur. Diğer yandan Ramo, "Kaman" dosyasıyla Cihangir'le birlikte Yavuz'u da polise teslim etmek isterken aslında nasıl büyük bir belaya bulaştığının farkında bile değildir.

Ramo 19. bölüm full kesintisiz izle! ile ilgili etiketler Ramo ramo 19. bölüm ramo 19. son bölüm tek parça ramo 19. bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.