Provokatörler bu videoyu paylaşıyor! MB Başkanı Kavcıoğlu ne zaman sokakta halay çekti?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı ardından yeni ekonomi modeli hakkında verdiği müjdeler döviz piyasalarını geri çekti. Dolardaki sert çakılma sonrası Bayburt ve Malatya'da vatandaşlar sokağa dökülerek sevinç gösterileri yaptı. Sosyal medyada ise provokatörler iş başındaydı. Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun eski yıllardan kalan sokakta vatandaşlarla halay çektiği görüntüler sanki yeniymiş gibi servis edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Kabine Toplantısı sonrası yeni ekonomi modeline ilişkin yaptığı açıklamalar sonrası döviz piyasaları yerle bir oldu. 

Dolar ve euroda tarihi düşüş yaşanırken vatandaşlar sokaklara dökülerek davul ve zurnalarla halay çekerek sevinç gösterileri yaptı. 

KAVCIOĞLU'NUN HALAY GÖRÜNTÜLERİ SERVİS EDİLDİ

Sokaklardan gelen görüntüler devam ederken sosyal medyada paylaşım rekorları kırarken, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun sokakta vatandaşlarla birlikte halay çektiğe bir görüntü sosyal medyada dolaşıma sokuldu.

 

PROVOKATÖRLER İŞ BAŞINDA

Bir kullanıcının "Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun doların düşüşünü Bayburt'ta halayla kutladığına dair görüntüler" diyerek paylaştığı görüntülen sosyal medyayı salladı. Gerçekten de görüntülerde Şahap Kavcıoğlu beraberindekilerle birlikte halay çekiyordu.

Provokatörler bu videoyu paylaşıyor! MB Başkanı Kavcıoğlu ne zaman sokakta halay çekti? - Resim : 2

GÖRÜNTÜLER REFERANDUM DÖNEMİNDEN

Ancak söz konusu görüntülerin yeni olmadığı görüldü. Görüntülerin, 16 Nisan 2017'deki anayasa referandumundan olduğu ve referandumda "rekor" oranda "Evet" oyunun çıktığı Bayburt'tan olduğu fark edildi. Hatta, o dönem AK Parti Bayburt Milletvekili de olan Şahap Kavcıoğlu, Türkiye'de "evet" oyunun en çok çıktığı il olan Bayburt'ta bu sonuçları kutlamak için sokağa çıkmış ve bunu da sosyal medya hesabından #ŞampiyonBayburt etiketiyle paylaşmıştı.

Provokatörler bu videoyu paylaşıyor! MB Başkanı Kavcıoğlu ne zaman sokakta halay çekti? ile ilgili etiketler Dolar Bayburt Şahap Kavcıoğlu halay

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.