Malatya'da kayısıcı esnafı düşen dövizi davul ve zurnalarla kutladı! Sokaklara çıkıp halay çektiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Kabine Toplantısı ardından açıkladığı yeni ekonomi tedbirleri sonrası çakılan döviz kuruna ülkenin dört bir yanından vatandaşlar sevindi. Bayburt'ta vatandaşların akşam saatlerinde dışarıya çıkıp halay çekmesinin ardından bugün de Malatya'da kayısıcı esnafı sokaklara dökülüp davul zurna eşliğinde halay çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döviz kurlarında yaşanan hızlı yükselişin ardında dün Kabine Toplantısı sonrası yeni ekonomi modelinin detaylarını paylaştı. 

Erdoğan'ın dövize endeksli TL mevduat hesabı müjdesinin ardından dolar ve euro kurunda ciddi düşüşler yaşandı.

DAVUL ZURNA EŞLİĞİNDE SEVİNÇ GÖSTERİLERİ

Dolardaki düşüşün sabah saatlerinde 11 TL’ye kadar gerilemesi ile Malatya’da Şire Pazarında davul zurna eşliğinde sevinç gösterileri yapıldı.

BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını taşıyan vatandaşlar, birlik beraberlik mesajları vererek her zaman Cumhurbaşkanı’nın yanında olduklarını söylediler.

Malatya'da kayısıcı esnafı düşen dövizi davul ve zurnalarla kutladı! Sokaklara çıkıp halay çektiler

Malatya'da kayısıcı esnafı düşen dövizi davul ve zurnalarla kutladı! Sokaklara çıkıp halay çektiler ile ilgili etiketler Malatya esnaf Dolar döviz Para

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.