Patron Bebek'ten yılbaşına özel yeni film!

Bir koleksiyon haline gelmiş 'Patron Bebek' çizgi filminden yeni film geldi. Netflix kullanıcıları tarafından büyük merakla beklenen 'Patron Bebek'in bu sene ki konusu yılbaşı. Patron Bebek: Noel Sürprizi ne zaman yayına girecek? İşte detaylar haberimizde...

Devam filmleriyle çok sevilen 'Patron Bebek' filmi büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Netflix platformundan yayınlanan bu seri özellikle çocuklar tarafından büyük bir ilgi görüyor. Yeni çizgi filmi olan 'Patron Bebek: Noel Sürprizi'nin yayın tarihi 6 Aralık 2022 olarak belirlendi.

Patron Bebek'ten yılbaşına özel yeni film!

PATRON BEBEK NOEL SÜRPRİZİ KONUSU

Yanlışlıkla noel elflerinden biriyle yer değiştiren Patron Bebek Kuzey Kutbunda mahsur kalıyor. Olaylar iyicene karmaşık bir hale gelen Patron Bebek'in yeni macerası sizlerle 6 Aralık 2022 tarihinde Netflix üzerinden sizlerle.

Patron Bebek'ten yılbaşına özel yeni film! ile ilgili etiketler Patron Bebek Noel Sürprizi
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.