Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu arasında neler oluyor?

Beklediği reytingi alamadığı için erken final kararı alan 'Seni Çok Bekledim' dizisinin başrol oyuncuları Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu hakkındaki iddialar ortalığı karıştırdı. İddiaya göre; Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu arasında gerginlik yaşandı. Ünlü oyuncuların sosyal medya hamlesi ise iddiaları güçlendirdi.

Star Tv'de ekrana gelen Seni Çok Bekledim, 28 Nisan'da ekrana veda etmişti. İrem Helvacıoğlu ile dizide başrolü paylaştığı Özcan Deniz'in sette çok iyi anlaştıkları biliniyordu. Dizinin bitmesiyle ünlü oyuncuların dostlukları da bitti.

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu arasında neler oluyor?

BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

Tartıştıkları ve aralarında gerginlik yaşandığı iddia edilen ikiliden Helvacıoğlu, dizideki partneri Deniz ile birlikte olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı.

 Daha sonra ise Özcan Deniz'i Instagram'da takip etmeyi bıraktı. Bu gelişme sonrası Özcan Deniz de Helvacıoğlu ile olan karelerini sildi.

İkilinin sosyal medya hamleleri tartışma ve gerginlik yaşandığı iddialarının kanıtı olarak yorumlandı.

 

 

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu arasında neler oluyor? ile ilgili etiketler Özcan Deniz İrem Helvacıoğlu Seni Çok Bekledim dizi seti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.