Ozan Güven hastaneden darp raporu aldı iddiası

Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddia edilen oyuncu Ozan Güven sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında hastaneye giderek darp raporu aldığı belirtildi.

Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddia edilen ünlü oyuncu Ozan Güven'in sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaşımında bulunarak aslında kendisinin darp edildiğini ifade etti.

Deniz Bulutsuz'a şiddette bulunarak sosyal medya üzerinden büyük tepkiler toplayan oyuncu Ozan Güven sonunda sessizliğini bozdu. Yaptığı açıklamasında herkesin sadece mahkeme kararını vermesini beklemelerini söyleyen Güven bu konuda adalete tam olarak güvendiklerini sözlerine ekledi.

Ozan Güven Deniz Bulutsuz

Ozan Güven açıklamasında, kamuoyunun bu konunun üzerine çok fazla gittiğini ve haklı ya da haksız olarak çok fazla yıprandıklarını ifade etti. Deniz Bulutsuz’un “kasten öldürmeye teşebbüs”, “hürriyetten yoksun bırakma” ve “hakaret” suçlarından şikayet ettiği Ozan Güven sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

Ozan Güven Deniz Bulutsuz

Ozan Güven hastaneden darp raporu aldı iddiası ile ilgili etiketler Ozan Güven Darp Deniz Bulutsuz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.