Oyuncu Cemal Hünal, otomobiliyle motosikletli bir sürücüye çarptı! Ayağı kırılan sürücü şikayetçi oldu!

Kanal D ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen dizisi Camdaki Kız ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu Cemal Hünal, dün öğlen saatlerinde aracıyla seyir halindeyken motosikletli bir sürücüye çarptı. Kazada ayağı kırılan sürücü, Hünal'dan şikayetçi oldu.

Issız Adam, Romantik Komedi filmleriyle hafızlara kazınan ve Camdaki Kız dizisiyle ekranlara dönüş yapan ünlü oyuncu Cemal Hünal, otomobiliyle motosikletli sürücüye çarptı. Olayda 1 kişi yaralandı.

Motosikletin sürücüsü verdiği ifadede şu ifadeleri kullandı:

"FREN YAPSAM DA DURAMADIM..."

"Kendi idaremdeki motosikletimle yolcu konumunda Mehmet Yıldız'la birlikte Fatih Sultan Mehmet Mahallesi istikametine seyir halindeyken Akmerkez istikametine doğru seyir halinde olan Cemal Ünal idaresindeki araç birdenbire sola doğru Taşlıçay sokağına doğru dönüş aldı. Ben de aracı son anda fark ettim. Fren yaparak durmaya çalışsam dahi duramadım. Plakalı araç sol ön farından vurdum kaza meydana geldi. Araca çarptıktan sonra ben ve arkadaşım motosikletten düştük" 

 Oyuncu Cemal Hünal, otomobiliyle motosikletli bir sürücüye çarptı! Ayağı kırılan sürücü şikayetçi oldu!

ŞİKAYETÇİ OLDU, UZLAŞMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Baltalimanı Kemik Hastanesine götürülen motosiklet sürücüsü ve yanındaki kişinin bacağında kırıklar tespit edildi. Sürücü arkadaşının yakın zamanda ameliyat olacağını ifade etti.Motosiklet sürücüsü oyuncu Cemal Hünal'dan şikayetçi olduğunu ve uzlaşmak istediğini söyledi. 

Oyuncu Cemal Hünal, otomobiliyle motosikletli bir sürücüye çarptı! Ayağı kırılan sürücü şikayetçi oldu! - Resim : 2

 

Oyuncu Cemal Hünal, otomobiliyle motosikletli bir sürücüye çarptı! Ayağı kırılan sürücü şikayetçi oldu! ile ilgili etiketler Trafik kazası cemal hünal
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.