Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak, oyuncuları kimler, konusu ne?

Uzun zamandır büyük bir merakla beklenen Türk sinemasının sevilen yapımlarından biri olan "Ölümlü Dünya," serisinin ikinci filmi olan "Ölümlü Dünya 2" için geri sayım başladı. İlk filmi büyük bir beğeni toplamış ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından sevilmişti. Şimdi, bu başarılı serinin devamı olan "Ölümlü Dünya 2" filminin ne zaman çıkacağı ve kimlerin oynayacağı merak ediliyor. Peki, Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak, kimler oynuyor, konusu ne? İşte ayrıntılar...

Uzun zamandır büyük bir merakla beklenen Türk sinemasının sevilen yapımlarından biri olan "Ölümlü Dünya," serisinin ikinci filmi olan "Ölümlü Dünya 2" için geri sayım başladı. İlk filmi büyük bir beğeni toplamış ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından sevilmişti. Şimdi, bu başarılı serinin devamı olan "Ölümlü Dünya 2" filmi için heyecan dorukta. Peki, Peki, Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak, kimler oynuyor, konusu ne?

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 AFİŞİ YAYINLANDI!

Yönetmenliğini ünlü oyuncu ve yönetmen Ali Atay'ın üstlendiği "Ölümlü Dünya 2" filmi için ilk afiş nihayet yayınlandı ve sinema severler tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Bu afiş, filmle ilgili ipuçları verirken, vizyon tarihinin de açıklanmasıyla beklentiyi artırdı.

Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak, oyuncuları kimler, konusu ne?

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 OYUNCULARI KİMLER?

Filmin senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi birlikte yazdı. Oyuncu kadrosunda ise Türk sinemasının önemli isimleri yer alıyor. Ahmet Mümtaz Taylan, Feyyaz Yiğit, Alper Kul, Mehmet Özgür, Giray Altınok, Sarp Apak, İrem Sak, Özgür Emre Yıldırım, Doğu Demirkol ve Reha Özcan gibi deneyimli ve başarılı oyuncular, "Ölümlü Dünya 2" filminde izleyicileri büyüleyecekler.

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Ali Atay, geçtiğimiz günlerde filmi tanıtan afişi sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı ve vizyon tarihini duyurdu. "Ölümlü Dünya 2" filmi, 1 Aralık 2023 tarihinden itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak. Bu tarih, sinemaseverler için kesinleşti ve takvimlerde işaretlendi.

Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak, oyuncuları kimler, konusu ne? ile ilgili etiketler Ali Atay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.