Nişantaşı'nda görüntülendi! Aleyna Tilki'nin yanındaki genç sevgilisi mi?

Adından her fırsatta söz ettiren Aleyna Tilki bu seferde sevgili iddiası ile gündemde. Tilki Nişantaşı'nda yanında bir gençle görüntülendi. Sosyal medyada yanındaki kişinin Tilki'nin sevgilisi olduğu dillendirildi. Aleyna Tilki yanındaki gençle bir mağazada peruk ve postiş baktı.

Aleyna Tilki'nin yanında görüntülendiği genç sevgilisi mi? Nişantaş'ında bir peruk mağzasında gazetecilerin objektiflerine yakalanan Aleyna Tilki'nin yanındaki genç merak uyandırdı. Sosyal medyada Tilki'nin yanındaki gençin sevgilisi olduğu dillendirildi. İşte Tilki'nin iddialarına yanıtı...

aleyna_tilki_sevgili

Magazin aleminin gündeminde Aleyna Tilki ve sevgilisi olduğu iddia edilen genç var. Aleyna Tilki önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Yanındakinin gencin şoförü ve aynı zamanda koruması olduğunu söyleyen Tilki, bir mağazada peruk ve postiş baktı. İşte sevgili iddialarının aslı.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Yanındakinin gencin şoförü ve aynı zamanda koruması olduğunu söyleyen Tilki, bir mağazada peruk ve postiş baktı. Postik ve perukları deneyen Tilki kendisine dizi teklifleri geldiğini doğruladı. Tilki "Bazı projeler vardır illa keşke ben de olmak isterim dersiniz öyle bir proje gelse kabul ederim parasına bakmam, para bile almak istemezsiniz öyle bir proje bekliyorum" dedi.

aleyna_tilki_kimdir

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama şarkısı ile popüler olmuştur.

Nişantaşı'nda görüntülendi! Aleyna Tilki'nin yanındaki genç sevgilisi mi? ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Sevgili sevgilisi
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da sağanak sonrası facia... Sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altında sıkıştı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yağış sonrası sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altına girdi. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.