Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'ı tiye aldığı iddia edilen makyöz ile ilgili yapımcı harekete geçti!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman, geçtiğimiz günlerde 'Tükendim' diyerek paylaşımlar yapmış ve bu açıklamaları ile çok konuşulmuştu. Ünlü ismin bu paylaşımlarının ardından dizinin makyözü Esra Okumuş çektiği bir video ile gündem olmuş ve tepki çekmişti. Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut söz konusu videoya çok sinirlendi ve dikkat çeken bir paylaşım yaptı. İşte detaylar...

Kızılcık Şerbeti dizisinin Alev'i Müjde Uzman geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti. Tükendiğini ve insanlarla uğraşmanın zor olduğunu söyleyen Uzman, arkadaşlarına ve çevresine isyan etti. Uzman'ın bu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Kızılcık Şerbeti dizisinde makyöz olarak çalışan Esra Okumuş'un çektiği bir video sosyal medyada tepki çekti. Çektiği videoda 'Tükenmişlik sendromuna yakalandım'' diyen Okumuş'un Müjde Uzman ile dalga geçtiği iddia edildi. 

MAKYÖZDEN AÇIKLAMA

Bunun üzerine Esra Okumuş'tan konuyla ilgili açıklama geldi. Okumuş, amacının Müjde Uzman ile dalga geçmek olmadığını, videonun Uzman ile herhangi bir alakasının olmadığını söyledi.

YAPIMCI AFFETMEDİ: GEREĞİ YAPILACAK

Ancak dizinin yapımcısı Faruk Turgut, bu videoyu affetmedi. Turgut; 'Oyuncumuz müjde uzmanın paylaşımı sonrası, set makyözümüzün yaptığı paylaşım hoş olmamıştır. Gereği yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'ı tiye aldığı iddia edilen makyöz ile ilgili yapımcı harekete geçti!

İŞİNE SON VERİLECEK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; çektiği video sebebi ile makyözün işine son verileceği öğrenildi.

MÜJDE UZMAN: ESRA'NIN DALGA GEÇMEK GİBİ BİR DURUMU YOK

Müjde Uzman'dan da konuyla ilgili açıklama geldi. Uzman ise hızla yayılan bu videonun ardından; 'Esra'cığımın dalga geçmek gibi bir durumu yok, kelimeler, hisler, yalnızca bana ait değiller. Günlerdir böyle hissettiğini benimle paylaşan yüzlerce kişinin mesajını okuyorum. Esra da hissedebilir. Paylaşabilir. Lütfen sakin olalım, sorun yok, iyilik güzellik, empati vs derken birbirimizi kırmayalım boşuna' demişti.

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'ı tiye aldığı iddia edilen makyöz ile ilgili yapımcı harekete geçti! - Resim : 2

 

 

 

 
Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'ı tiye aldığı iddia edilen makyöz ile ilgili yapımcı harekete geçti! ile ilgili etiketler Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.