Yıldız Tilbe'nin köpeklere ilişkin paylaşımına yorum yağmıştı! İşte hakkında çıkan karar...

Yıldız Tilbe son zamanlarda sokak hayvanlarının çocuk ve yaşlılara yaşattığı dehşet görüntüler üzerine açıklama yapmıştı. Şarkıcının bu sözleri sonrası sosyal medya üzerinden aldığı yorumlar şoke etti.

Mahkeme, Yıldız Tilbe hakkındaki suç işlemeye tahrik suçlamasından kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi. İşte o karar...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Yıldız Tilbe'nin 12 Mart 2024'te sosyal medya hesabından yaptığı "Saldırgan köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin, hepsi gebersin" paylaşımıyla ilgili soruşturmada kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

TİLBE'NİN SAVUNMASI DİKKAT ÇEKTİ

Tilbe, paylaşımında "saldırgan köpekler"den bahsettiğini ve tüm sokak köpeklerini kastetmediğini savunmuştu. Kendisinin hayvansever olduğunu ve sokak köpeklerine yardım ettiğini de belirtmişti.

TEPKİ YAĞMIŞTI

Tepkiler: Tilbe'nin paylaşımı, bazı hayvanseverler ve aktivistler tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Tilbe hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.

KARAR ÇIKTI

Suç işlemeye tahrik suçunun oluşması için, failin belirli bir suçu işlemeye teşvik etmesi ve bu suçun işlenmesi için gerekli adımların atılması gerekir. Mahkeme, Tilbe'nin paylaşımının bu kriterleri karşılamadığına karar verdi.

 

Yıldız Tilbe'nin köpeklere ilişkin paylaşımına yorum yağmıştı! İşte hakkında çıkan karar... ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe Köpek saldırısı
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.