Kansere yakalanan usta oyuncu Fatma Karanfil, entübe edildi

Aşk-ı Memnu dizisinde Şayeste rolünü oynayan usta oyuncu Fatma Karanfil bir süredir kanser tedavisi görüyor. Karanfil, tedavi gördüğü Florya Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi'nde entübe edildi. Doktorlar, usta oyuncunun durumunun ciddi olduğunu ve yakın zamanda uyanmasının zor olduğunu belirtti.

Aşk-ı Memnu dizisinde Şayeste rolünü oynayan usta oyuncu Fatma Karanfil bir süredir kanser tedavisi görüyor.

YAKIN ZAMANDA UYANMASI BEKLENMİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, kansere yakalanan Karanfil'in rahatsızlığına teşhis konulduğunda çoklu metastasın başladığı öğrenildi. 4. Evre kanser olan Karanfil tedavi gördüğü Florya'da tedavi gördüğü hastanede entübe edildi. Doktorlar, usta oyuncunun durumunun ciddi olduğunu ve yakın zamanda uyanmasının zor olduğunu belirtti.

Fatma Karanfil, son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez dizisinde rol almıştı. 72 yaşındaki Fatma Karanfil, yıllar önce de göğüs kanserini yenmişti.

Kansere yakalanan usta oyuncu Fatma Karanfil, entübe edildi ile ilgili etiketler kanser
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.