Sosyal medya hesabından paylaştı! Eminem'in kızı Hailie Jade Scott dünyaevine girdi!

Ünlü rap şarkıcısı Eminem'in kızı Hailie Jade Scott dünyaevine girdi. Scott nişanlısı Evan McClintock ile evlendiğini duyurdu.

Ünlü rap şarkıcısı Eminem'in 28 yaşındaki sosyal medya içerik üreticisi kızı Hailie Jade Scott, nişanlısı Evan McClintock ile hayatını birleştirdi.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Hailie Jade Scott, evlilik haberini sosyal medyada paylaşırken; "Bu hafta bir eş olarak uyanıyorum" notunu yazdı.

Hafta sonu evlenen Eminem'in kızı ayrıca; "Daha iyi, daha güzel bir hafta sonu kutlaması isteyemezdik. Çok çok mutluluk gözyaşları döktük, kahkaha attık, güldük, çok büyük sevgiyi hissettik" dedi.

Hailie Jade Scott; "Evan ve ben tüm ailemize ve arkadaşlarımıza bizi bu yolculukta destekledikleri, karı - koca olarak hayatımızın yeni bölümüne başlangıcımızın bir parçası oldukları için minnettarız" ifadesini kullandı.

3 ÇOCUKLARI BULUNUYOR 

Eminem'in eski eşi Kim Scott'tan; Hailie Jade Scott, Alaina Scott (31) ve Stevie Laine Scott (22) adlarında üç kızı bulunuyor.

Sosyal medya hesabından paylaştı! Eminem'in kızı Hailie Jade Scott dünyaevine girdi! ile ilgili etiketler Eminem evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.