Neslihan Atagül Kırmızı Oda'ya Geliyor! Sonunda Kararını Verdi! İşte Doktor Hanım'ın Yeni Hastası

Eşi Kadir Doğulu ile Aşkın Tarifi dizisindeki sahne yüzünden atışan Neslihan Atagül’ün TV8’in reyting rekortmeni dizisinden teklif aldığı iddia edildi. Son olarak Sefirin Kızı’ndan hastalığı yüzünden ayrılmak durumunda kalan güzel oyuncunun buna nasıl cevap vereceği merak edilmekte.

Aşkın Tarifi dizisinde başrol oyuncularından Serra Arıtürk ile yakınlaştığı iddia edilen eşi Kadir Doğulu ile az da olsa arası açılan Neslihan Atagül’ün tekrardan ekranlara dönmeye hazırlandığı belirtildi. Adı bir başka yeni dizi olan Kral Kaybederse ile de geçen Atagül’ün bu konuda bir karara varacağı da son gelen haberler arasında yerini aldı.

Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Nare karakteriyle oldukça sevilen ancak bağırsak sendromu rahatsızlığı yüzünden ani bir kararla yapımdan ayrılmak durumunda kalan güzel oyuncu Neslihan Atagül hayranlarını şoke etmiş ve sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında herkesten özür dilemek durumunda kalmıştı.

Neslihan Atagül Kırmızı Oda'ya Geliyor! Sonunda Kararını Verdi! İşte Doktor Hanım'ın Yeni Hastası

Ancak son haftalarda aldığı bir kararla yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Atagül’ün ilk olarak Kral Kaybederse dizisinde teklif aldığı belirtildi. Senaryoyu okuyan oyuncunun rolünü beğenmediği ve bu yüzden kendisine Kırmızı Oda dizisinden gelen teklifi değerlendirmeye aldığı kaydedildi.

Başrollerinde Doktor Hanım karakteriyle tanınan Binnur Kaya’nın yer aldığı Kırmızı Oda dizisine oldukça sıcak bakan Atagül’ün kısa bir zaman içerisinde buna cevap vereceği ve anlaşma yoluna gidildiği takdirde de 2. yeni sezonda oyuncu kadrosuna dahil edileceği iddia edildi.

Neslihan Atagül Kırmızı Oda'ya Geliyor! Sonunda Kararını Verdi! İşte Doktor Hanım'ın Yeni Hastası - Resim : 2

Atagül son olarak eşinin de başrollerde oynadığı Aşkın Tarifi dizisindeki bazı sahnelerden dolayı keyfinin kaçtığı sık sık gündeme gelmiş ancak bu konuda bir açıklama yapmadan sessizliğini korumuştu.

Neslihan Atagül Kırmızı Oda'ya Geliyor! Sonunda Kararını Verdi! İşte Doktor Hanım'ın Yeni Hastası ile ilgili etiketler Neslihan Atagül Kırmızı oda
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.