G.O.R.A.'nın devam filmi 20 yıl sonra çıkış tarihiyle heyecan yarattı!

Cem Yılmaz'ın efsanevi filmi G.O.R.A.'nın 20 yıl sonra devam filmiyle geri döneceği haberi heyecan yarattı. 2004 yılında vizyona giren ve Türk sinemasının kült filmlerinden biri haline gelen G.O.R.A., izleyicileriyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor.

Yeni filmin senaryosu Cem Yılmaz tarafından yazıldı ve filmin yönetmen koltuğunda da kendisi oturacak. Filmin çekimlerinin yaz aylarında başlaması ve 2024 yılının sonlarında vizyona girmesi bekleniyor.

G.O.R.A. 2 KONUSU NE?

Bu sorunun cevabı şu anda tam olarak bilinmiyor. Cem Yılmaz, filmin konusuyla ilgili fazla bir detay vermedi. Ancak fragmandan yola çıkarak filmin G.O.R.A.'dan 20 yıl sonra geçeceğini ve Arif'in ve Ceku'nun maceralarının devam edeceğini tahmin edebiliyoruz.

G.O.R.A.'nın devam filmi 20 yıl sonra çıkış tarihiyle heyecan yarattı!

G.O.R.A. 2 OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU MU?

Cem Yılmaz ve Özge Özberk'in G.O.R.A. 2'de de yer alacağı kesinleşti. Filmin diğer oyuncuları ise henüz belli değil.

G.O.R.A. 2 FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

G.O.R.A. 2 fragmanının ne zaman yayınlanacağıyla ilgili bir bilgi verilmedi. Filmin vizyona yaklaşmasıyla birlikte fragmanın da yayınlanması bekleniyor.

G.O.R.A.'nın devam filmi 20 yıl sonra çıkış tarihiyle heyecan yarattı! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Netflix film
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.