Murat Başoğlu yeğeniyle yaşadığı "yasak aşk" hakkında konuştu: Cehalet her yerde!

Geçtiğimiz yıllarda yeğeniyle yasak aşk yaşayan ve tekne görüntüleriyle magazin gündemine bomba gibi düşen Murat Başoğlu, yıllar sonra ilk kez konuştu. Yeğeniyle yaşadığı aşk haberlerine yanıt veren Başoğlu, "İnsanlar bana haksızlık yapıldığını görüyor. Maalesef cehalet her yerde" dedi.

Murat Başoğlu, 2017 yılında yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede uygunsuz halde görüntülendikten sonra uzun bir süredir ortalıkta görünmüyordu. Bodrum’da yaşayan Murat Başoğlu, geçtiğimiz günlerde açık kalp ameliyatı oldu.

"KİMSEDEN TEPKİ GÖRMEDİM"

Snob Magazin'de yer alan habere göre, sağlığına kavuşan Başoğlu, Nişantaşı'nda muhabirlerin sorularını yanıtladı. Yeğeniyle aşk yaşadığı iddiasına üstü kapalı bir şekilde cevap veren Başoğlu, “Ben size şunu söyliyeyim eğer size birileri haksızlık yaptığını görüyorlarsa, ortada bir suç yoksa ve size birileri karalamak için bir çaba sarfediyorsa insanlar bunu görüyor ve görmekte inanın zor değil. Tabi kide cehalet her yerde inanan da oluyor. Ama sokakta hiçbir insanın bana tepki gösterdiğini görmedim” diyerek dikkat çekti.

Murat Başoğlu yeğeniyle yaşadığı "yasak aşk" hakkında konuştu: Cehalet her yerde!

BERAAT ETMİŞTİ

Murat Başoğlu, Bodrum'da öz yeğeniyle uygunsuz ilişki yaşadığı iddiasıyla, ’hayasızca davranışta bulunmak’ suçlamasıyla yargılandığı davadan beraat etmişti.

 

Murat Başoğlu yeğeniyle yaşadığı "yasak aşk" hakkında konuştu: Cehalet her yerde! ile ilgili etiketler Murat Başoğlu burcu başoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.