Müge Anlı, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun öldürdüğü motokuryeyi ekrana taşımadı mı? Armağan Çağlayan'dan ünlü sunucuya destek

Somali Cumhurbaşkanının oğlunun ölümüne neden olduğu kuryenin ailesinin olayın aydınlatılması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurduğu ancak olumsuz yanıt aldığı iddia edildi. Bu iddia üzerine gündem olan Müge Anlı'ya Armağan Çağlayan destek verdi.

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud, İstanbul'da motokurye Yunus Emre Göçer'e aracıyla çarparak ölümüne neden oldu. Göçer'in ailesinin cinayetin aydınlatılması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurduğu ancak kabul edilmediği ileri sürüldü. Kısa sürede gündem olan Anlı'ya sahip çıkan Armağan Çağlayan, "O programda fail aranıyor, fail belli zaten" ifadelerini kullandı.

"HEPİNİZ MÜGE ANLI'YA YÜKLENİYORSUNUZ"

Kısa sürede gündem olan Müge Anlı'ya destek olan Armağan Çağlayan, X hesabından yaptığı paylaşımda "Sevgili arkadaşlar hepiniz Müge Anlı'ya yükleniyorsunuz da, Müge Hanım ne yapacak televizyon programında olayla ilgili ? Zaten fail belli. Tutuklamayan ya da idari karar almayan merciler kişiler belli, sorumlular belli. O programda 'fail' aranıyor, fail zaten belli. Faili belli olan bir olay da neyi seyrettirecek Müge Hanım?" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Avrasya Tüneli Aksaray sapağında meydana gelen kazada Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud'un kullandığı araç, motokurye Yunus Emre Göçer'e arkadan çarparak ölümüne sebep olmuştu. Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud hakkında yurt dışı çıkış yasağı verildi. 2 Aralık'ta yurtdışına çıktığı tespit edilen Muhammed Hassan Şeyh Mahmud hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Müge Anlı, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun öldürdüğü motokuryeyi ekrana taşımadı mı? Armağan Çağlayan'dan ünlü sunucuya destek ile ilgili etiketler Müge Anlı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.