Taş Kağıt Makas dizisinin fragmanında 'Eylem Tok' göndermesi

Başrollerinde Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun'un yer aldığı Taş Kağıt Makas dizisinin yeni bölüm tanıtım filminde lüks otomobiliyle 5 kişiye çarpıp 1 kişinin de ölümüne neden olan 17 yaşındaki oğlunu Amerika’ya kaçıran yazar Eylem Tok olayına benzer bir konu işlendi. Söz konusu tanıtım kısa sürede dikkatleri üzerine çekerken sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Başrollerinde Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip ve Anıl Taşezen'in yer aldığı Kanal D'de ekrana gelen Taş Kağıt Makas dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda tüm Türkiye'nin konuştuğu yazar Eylem Tok olayına benzer bir konu işlendi. İşte detaylar...

Taş Kağıt Makas’ın yeni bölüm tanıtım filminde lüks otomobiliyle 5 kişiye çarpıp 1 kişinin de ölümüne neden olan 17 yaşındaki oğlunu Amerika’ya kaçıran yazar Eylem Tok olayına benzer bir konu işlendi. Söz konusu tanıtım kısa sürede dikkatleri üzerine çekerken sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Taş Kağıt Makas dizisinin fragmanında 'Eylem Tok' göndermesi

DİZİDE EYLEM TOK OLAYINA BENZER BİR KONU İŞLENDİ!

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı dizi Taş Kağıt Makas’ta Yeliz Akkaya’nın hayat verdiği Meryem’in oğlu Furkan (Doğa Karakaş) lüks aracıyla bir kuryeye çarpıyor. Meryem olayı kapatmak için Bünyamin Emirkıran’ın da (Atsız Karaduman) desteğiyle önce Katar’a sonra da Amerika’ya gitmesine karar veriliyor. Avukat Harun Yakar (Ozan Güven) ise duruma isyan ediyor. Yaşanan bu olayın nasıl sonuçlanacağı ise dizinin yeni bölümünde cevap bulacak.

Taş Kağıt Makas dizisinin fragmanında 'Eylem Tok' göndermesi - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

Eyüpsultan'da, 1 Mart'ta kullandığı arabayla yol kenarındaki ATV tipi araçlara çarparak Oğuz Murat Aci'nin ölümüne, İ.G, T.A, S.K. ve H.T'nin yaralanmasına neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C. ile annesi Eylem Tok kaza sonrası İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a kaçmış, ardından ise Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmişlerdi.

Taş Kağıt Makas dizisinin fragmanında 'Eylem Tok' göndermesi - Resim : 3

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, sürücü T.C. ve annesi yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Ardından, zanlıların hem diplomatik yollardan hem de Interpol vasıtasıyla Türkiye'ye iadeleri istenmişti.

 

Taş Kağıt Makas dizisinin fragmanında 'Eylem Tok' göndermesi ile ilgili etiketler Taş Kağıt Makas dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.