Uğur Dündar ''Ben babası değilim'' dedi! Dilara Gülatan'dan cevap gecikmedi: DNA raporuna itiraz edeceğiz

Uğur Dündar'a babalık davası açan ve DNA raporunda kızı olmadığı ortaya çıkan Dilara Gülatan, Müge Anlı'nın canlı yayına bağlanarak ''DNA raporuna itiraz edeceğiz'' dedi.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'nın toplamda 6 çocuğu ve evlilik dışı ilişkisinden ise 4 çocuğu olduğunu söylemişti. Nebioğlu, ablalarından birinin babasının medya dünyasından çok ünlü bir isim olduğunu iddia etmişti. Magazin gündemi bu haberle çalkalanırken bahsedilen kişinin gazeteci Uğur Dündar olduğu ortaya çıkmıştı. Uğur Dündar'a babalık davası açan kişinin ise Dilara Gülaltan olduğu öğrenildi. Uğur Dündar ise DNA raporunun sonucunu paylaşarak Dilara G.'nin babası olmadığının kanıtlandığını söylemişti.

Uğur Dündar ''Ben babası değilim'' dedi! Dilara Gülatan'dan cevap gecikmedi: DNA raporuna itiraz edeceğiz

''DAVAMIZA DEVAM EDİYORUZ, İTİRAZIMIZI YAPTIK''

 Müge Anlı'nın yayınına bağlanan Gülatan, davadan vazgeçmeyeceği belirtti.

Kardeşi Duygu Nebioğlu'nun ardından yayına telefonla bağlanan Gülatan, şunları söyledi: "Bizim sesimiz 40 yıldır çıkıyor. Biz hep yardım istedik. Annem bizimle aynı ülkede yaşamak istemediği için Almanya'ya taşındı. Annem 17-18 sene önce bana nasıl tanıştıklarını, nasıl vakit geçirdiklerini ve nasıl aşık olduğunu anlatmıştı. Ben de bana neden o adamla yaşadıklarını anlatıyorsun ben babamı bulmak istiyorum dediğimde 'Senin baban o' demişti. Davada gizlilik olduğu için bildiğim diğer detayları anlatamıyorum. Ben annemin söylediklerinden dolayı dava açtım. Uğur Bey ile görüştüğümüzde beni anladığını ve yanımda olduğunu söyledi. Kendisini manevi baba olarak görebileceğimi de söyledi. Biz davamıza devam ediyoruz, itirazımızı yaptık. Benim babamı bulma konusunda durumum vahim. Ablamızın babasını da bilmiyoruz, annem de söylemiyor."

Uğur Dündar ''Ben babası değilim'' dedi! Dilara Gülatan'dan cevap gecikmedi: DNA raporuna itiraz edeceğiz ile ilgili etiketler Uğur Dündar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.